Magistratul Viorica Severin îl va judeca pe președintele raionului Orhei

Publicat:

Președintele raionului Orhei Dinu Țurcanu se va prezenta, săptămâna viitoare, în fața instanței de judecată, în dosarul privind conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat. Mai exact, pentru marți, 19 septembrie, este programată prima ședință de pregătire a cauzei.

Dinu Țurcanu este învinuit de conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat, pentru care ar putea să fie pedepsit cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 240 de ore, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.


Citeşte şi: Autorităţile ruse au extrădat doi moldoveni aflați în căutare internațională

Potrivit informațiilor publicate pe portalul instanțelor de judecată, cauza penală va fi examinată de către magistratul Viorica Severin, de la judecătoria Orhei.

Viorica Severin este magistratul care l-a achitat pe fostul deputat Constantin Țuțu în dosarul penal deschis în aprilie 2012 după omorul lui Alexei Veretca în curtea unui restaurant din Codrii Orheiului.

Pe 7 august, Inspectoratul General al Poliției a anunțat într-un comunicat de presă că un președinte de raion a fost depistat în stare de ebrietate la volan. Acesta avea o cantitate de 0,53 mg/l alcool în sânge.

Citește și : Spînu: R. Moldova trebuie să fie conectată mai mult la infrastructura rutieră și feroviară a României

Ulterior, în urma unei analize asupra filmulețului publicat de Inspectoratul General al Poliției, dar și a imaginilor de pe rețelele sociale, s-a constatat că este vorba de președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Teatrul ‘Luceafărul’ se retrage din proiectul ‘Invizibil’

Teatrul 'Luceafărul' se retrage din proiectul 'Invizibil' Teatrul „Luceafărul” se retrage din proiectul „Invizibil”. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a instituției...

Ministra Sănătății a avut o întrevedere cu înalți oficiali ai OMS

Ministra Sănătății a avut o întrevedere cu înalți oficiali ai OMS Ministra Sănătății, Ala Nemerenco, a avut ieri, 1 iulie, o întrevedere cu înalți oficiali...

Forţele aeriene ucrainene anunţă că au distrus un depozit de muniţii rusesc în Crimeea

Forţele aeriene ucrainene anunţă că au distrus un depozit de muniţii rusesc în Crimeea Comandantul forţelor aeriene ucrainene, Mikola Oleşciuk, a declarat marţi că acestea...

Usatîi vorbește despre ‘greșeala lui Spînu’: Este nevoie de o conducere profesionistă, care va dezvolta CFM

Usatîi vorbește despre 'greșeala lui Spînu': Este nevoie de o conducere profesionistă, care va dezvolta CFM Andrei Spînu greșește, atunci când spune că statul nu...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.