X

Mai multe persoane au primit refuz de intrare în țară

Mai multe persoane au primit refuz de intrare în țară

Pe parcursul zilei și nopții trecute, autoritățile vamale ale R. Moldova au emis refuz de intrare pe teritoriul țării pentru 14 străini.

Citește și: Atenție și fără panică. Avioanele militare vor fi ridicate în aer

Totodată, în ultimele 24 de ore, polițiștii de frontieră au înregistrat 21 de încălcări, între care șase treceri ilegale a frontierei de stat, două persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel în PTF, o persoană a prezentat un document de călătorie falsificat, iar – șapte străini au încălcat termenul de ședere pe teritoriul R. Moldova, de asemenea, au fost raportate cinci încălcări privind regulile de folosire a vinietei, de transportare pasageri, de exploatare vehicule.

Au fost declanșate 56 de consemne, fiind vizate 54 de persoane, dintre care patru au fost reținute, și două mijloace de transport.

În punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 78 518 traversări, un număr mai mare fiind consemnat pe sensul de ieșire din Republica Moldova – 41 443 traversări persoane.  Mai multe traversări au fost ale cetățenilor străini – 48 560, iar traversările cetățenilor moldoveni au constituit 29 958.

Tags: Politia de Frontiera a R. MoldovaPTF Moldovarefuz de intrare în țară
Știrile zilei