X

Mai multe persoane vaccinate au murit din cauza COVID decât persoanele nevaccinate

Oamenii care au fost vaccinați împotriva COVID-19 au murit în număr mai mare decât cei care nu au fost vaccinați împotriva virusului pentru prima dată de la debutul pandemiei în SUA, potrivit unui nou raport publicat de The Washington Post.

O analiză a Kaiser Family Foundation a constatat că 58% dintre decesele cauzate de COVID-19 în august au survenit la persoane care și-au finalizat cel puțin seria primară de vaccinuri.

Citeşte şi: Susţinători ai lui Bolsonaro cer extratereştrilor să-i ajute să-l răstoarne pe Lula – Black News

Vestea vine la aproape 15 luni după ce președintele Biden a declarat COVID-19 o „pandemie a celor nevaccinați”. El a anunțat un mandat de vaccin de facto în același discurs, încercând să rescrie reglementările OSHA care se aplicau companiilor mari.

În cele din urmă, Curtea Supremă a respins mandatul propus de administrația Biden, cu toate acestea, l-a menținut în vigoare pentru oamenii care lucrează în domeniile medicale.

Citeşte şi: El este George Hotz, codificatorul nonconformist căruia Elon Musk i-a cerut să repare Twitter… în 12 săptămâni – Black News

„Nu mai putem spune că aceasta este o pandemie a celor nevaccinați”, a declarat Cynthia Cox, vicepreședinte la Kaiser Family Foundation, pentru The Washington Post.

Tags: covid-19Cynthia CoxJoe BidenKaiser Family FoundationSUAvaccin
Categorii: Știrile zilei