X

Mai multe târguri locale organizate în Chișinău pentru sprijinirea producătorilor autohtoni

Mai multe târguri locale organizate în Chișinău pentru sprijinirea producătorilor autohtoni

Mai multe târguri vor fi organizate în sectoarele Capitalei, anunță Primăria Chișinău, în weekendul 5-6 octombrie 2024, pentru a sprijini producătorii locali și a oferi orășenilor acces la produse agricole de sezon.

Unul dintre evenimentele centrale este Ziua Națională a Vinului, desfășurată în Piața Marii Adunări Naționale, ediția a XXIII-a, organizată de Oficiul Național al Viei și Vinului în colaborare cu Ministerul Agriculturii și SC „Media Show Grup” SRL.

De asemenea, în Scuarul Catedralei „Nașterea Domnului” va avea loc un târg de articole meșteșugărești și de produse apicole, organizat de Uniunea Meșterilor Populari din Moldova.

Citește și: Produse și dispozitive cosmetice pentru utilizare profesională depistate tăinuite printre bagaje personale

În sectorul Botanica, Parcul „Valea Trandafirilor” va găzdui Iarmarocul „Delicii de Toamnă”, între 4 octombrie și 3 noiembrie, și un târg de articole hand-made, deschis până pe 5 noiembrie.

Totodată, în sectorul Buiucani, în apropierea edificiului „Kentford”, se va desfășura Târgul „EcoLocal”, iar în sectorul Ciocana vor fi organizate târguri cu produse agricole autohtone până pe 30 octombrie.

Primăria Chișinău îndeamnă cetățenii să viziteze aceste evenimente și să sprijine producătorii locali.

Tags: chisinauPrimaria Chisinauproducători autohtoni
Social