X

Mai mulți agricultori din țară vor fi convocați într-o ședință la Ministerul Agriculturii

Reprezentanții Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare confirmă că mâine, 14 septembrie, mai mulți agricultori din țară vor fi convocați într-o ședință.

„Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare va organiza joi, 14 septembrie curent, împreună cu Ministerul Finanțelor și Serviciul Fiscal de Stat, o ședință extinsă cu cei mai mari angajatori și contribuabili din sectorul agricol”, se arată într-un comunicat.

Citeşte şi: Autorităţile ruse au extrădat doi moldoveni aflați în căutare internațională

Scopul ședinței este de a consulta cu mediul de afaceri prevederile politicii bugetar-fiscale și viziunile de ajustare a politicilor pe segmentul agroalimentar.

De asemenea, în cadrul ședinței vor fi discutate aspecte practice din sector și rezultatele obținute la recoltarea culturilor cerealiere.

Întrebați de ce membrii Asociației „Forța Fermierilor” nu au fost invitați la întrevedere, Serviciul de presă al MAIA a făcut următoarele precizări: „Nu au fost invitate asociațiile, ci companiile agricole (la sugestiile SFS – cei mai mari contribuabili și angajatori). Avem zeci de asociații de profil”.

Citește și : Spînu: R. Moldova trebuie să fie conectată mai mult la infrastructura rutieră și feroviară a României

Tags: agricultorifermieriMaia
Categorii: EconomiePoliticăȘtirile zilei