Mai mulți răniți în urma unei furtuni în nordul Germaniei

Publicat:

Mai multe persoane au fost rănite în urma unei furtuni în nordul Germaniei, care generat rafale de vânt cu viteze de până la 140 de kilometri pe oră, astfel că mai mulți arbori au fost doborâți, informează agenția de știri Dpa, potrivit mediafax.

Furtuna a afectat în special zone din jurul orașului Hanovra, inclusiv pe coastele Mării Nordului, potrivit agenției germane de meteorologie DWD.


Citește și : O fostă consilieră îl acuză pe Trump de rasism; Casa Albă califică drept „minciuni” acuzaţiile

Traficul feroviar a fost afectat joi seară și vineri, astfel că unii pasageri au fost nevoiți să-și petreacă noaptea în unele gări, inclusiv din Hanovra, Dortmund și Braunschweig.

În același timp, pompierii germani se luptau vineri să stingă un incendiu izbucnit joi într-o zonă împădurită din regiunea Bavaria Superioară, landul Bavaria.

În același timp, Germania s-a confruntat în cursul săptămâni cu un val canicular, însă se prognozează că temperaturile vor scădea sub 30 de grade Celsius în zilele următoare.

Potrivit unui sondaj difuzat de postul ZDF, 68% din germani consideră că aceste condiții meteorologice haotice sunt cauzate de schimbările climatice, în timp ce 28% sunt de părere că aceste fluctuații sunt normale.

Citește și : Un elicopter al securităţii civile joponeze s-a prăbușit; nouă morți

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit Grupul farmaceutic american Pfizer va testa în studii clinice o versiune modificată a unui...

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri?

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri? Studiu FTC: Majoritatea aplicațiilor și site-urilor web cu abonament practică...

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk Platforma X, fostă Twitter, a lui Elon Musk...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.