X

Mai sunt 150 de locuri disponibile pentru cei care doresc să participe la cea de-a doua ediție a Marii Dictări Naționale

Mai sunt 150 de locuri disponibile pentru cei care doresc să participe la cea de-a doua ediție a Marii Dictări Naționale

Peste 1350 de persoane s-au înregistrat deja la cea de-a doua ediție a Marii Dictări Naționale. Mai sunt disponibile aproximativ 150 de locuri, evenimentul urmând să atingă un număr record de peste 1500 de participanți, comunică MOLDPRES.

Potrivit Ministerului Educației și Cercetării, participarea în cadrul Marii Dictări Naționale este posibilă cu înregistrare prealabilă prin intermediul următorului formular: https://bit.ly/mareadictare. Termenul limită pentru înscrieri a fost prelungit până pe 29 august 2024, potrivit tvrmoldova.md.

Citește și: 278 de secții de votare vor fi deschise în străinătate

Ediția a II-a a Marii Dictări Naționale va fi organizată pe data de 31 august, în Piața Marii Adunări Naționale, începând cu ora 09:00.

Dictările vor fi verificate pe parcursul lunii septembrie de o comisie specială, formată de MEC, iar cei mai buni participanți vor fi premiați în cadrul unui eveniment public.

Evenimentul este organizat de Ministerul Educației și Cercetării, sub egida Președinția Republicii Moldova.

Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

Tags: locuriMarea Dictare NaționalăMECMoldova
Social