X

Maia Sandu a felicitat sportivii care au câștigat medalii la Campionatul Mondial din Uzbekistan

Maia Sandu a felicitat sportivii care au câștigat medalii la Campionatul Mondial din Uzbekistan

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit cu un mesaj pentru sportivii care au participat la Campionatul Mondial din Uzbekistan, în care le-a mulțumit că reprezentă cu demnitate țara și ridică tricolorul pe podiumurile internaționale, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, după ce a câștigat bronzul olimpic acum câteva săptămâni la Paris, Serghei Tarnovschi înregistrează o nouă victorie, potrivit moldpres.md.

Citește și: 278 de secții de votare vor fi deschise în străinătate

„Azi, canoistul nostru a luat aurul la proba de 500 de metri la Mondialele din Uzbekistan. Felicitări, Serghei! Tot astăzi, tandemul Maria Olărașu și Daniela Cociu au devenit vice-campioane mondiale la distanța de 200 de metri dublu. Vă mulțumim că reprezentați cu demnitate țara și ridicați tricolorul nostru pe podiumurile internaționale”, a spus Sandu.

Tot astăzi duetul Nichita Naumciuc – Dmitrii Zincenco a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial U23 de canotaj, care se desfășoară în Canada. Ei au înregistrat rezultatul 6:44.57 pe distanța 2000 metri, fiind întrecuți de austriecii Konrad Hultsch – Paul Ruttmann și Matias Ramirez și Alberto Portillo din Paraguay.

Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

Tags: Maia SanduMoldovaUzbekistan
Politică