Maia Sandu a semnat decretele de numire în funcție a șase ambasadori

Publicat:

Maia Sandu a semnat decretele de numire în funcție a șase ambasadori

Decretele de rechemare a cinci ambasadori și cele de numire altor șase au fost publicate în numărul de astăzi a Monitorului Oficial (MO) și au intrat în vigoare.

Citeşte şi: Ucraina atacă masiv cu drone regiunea Lipeţk din Rusia – Stiripesurse.md


Astăzi, în Monitorul Oficial a fost publicat decretul semnat de șeful statului, Maia Sandu, privind numirea lui Eugen Caras în funcția de Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova în Republica Estonia, cel de numire a lui Oleg Nica în funcția de Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova în Republica Italiană și de Reprezentant Permanent al Republicii Moldova pe lângă Organizația pentru Alimentație și Agricultură a Națiunilor Unite (FAO), Programul Alimentar Mondial (PAM), Fondul Internațional pentru Dezvoltare Agricolă (FIDA)

Maia Sandu a semnat decretele de numire în funcție a șase ambasadori

A întrat în vigoare și decretul de numire a lui Anatolie Vangheli  în funcția de Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova în Emiratele Arabe Unite și cele de numire a Victoriei Roșa în funcția de Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova în Republica Austria, Reprezentant Permanent al Republicii Moldova pe lângă Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) și de Reprezentant pe lângă Biroul Națiunilor Unite de la Viena.

Vezi şi: VIDEO Ce se află, de fapt, sub Antarctica: Un submersibil a spart structurile secrete de gheață, iar apoi a dispărut (stiripesurse.ro)

De astăzi avem ambasadori noi și în Cehia și Letonia. Decretele de numire a Gabrielei Moraru în funcția de Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova în Republica Cehă și cel de numire a Mihaelei Mocanu în funcția de Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova în Republica Letonia, au intrat în vigoare.

Tot astăzi au fost publicate și decretele de rechemare din funcție a ambasadorilor: Anatolie Urecheanu, Andrian Roșa, Alexandru Codreanu, Ion Stăvilă și Mihaela Mocanu.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Vânătoarea continuă – Israelul afirmă că a ucis un oficial Hamas în Sidon

Vânătoarea continuă - Israelul afirmă că a ucis un oficial Hamas în Sidon Armata israeliană a efectuat un atac aerian în regiunea Sidon din Liban...

Violența în familie traumatizează copilul și îl învață să o proiecteze asupra celor în jur, psiholog

Violența în familie traumatizează copilul și îl învață să o proiecteze asupra celor în jur, psiholog Linia care delimitează „educarea prin cureaˮ de violență este...

Agricultorii sunt invitați să participe la un seminar dedicat agriculturii conservative, pe 16 august

Agricultorii sunt invitați să participe la un seminar dedicat agriculturii conservative, pe 16 august MAIA invită agricultorii să participe la un seminar dedicat agriculturii conservative,...

VIDEO – Controversata pugilistă algeriană Imane Khelif a devenit campioană olimpică la Paris

VIDEO - Controversata pugilistă algeriană Imane Khelif a devenit campioană olimpică la Paris Controversata pugilistă algeriană Imane Khelif a devenit campioană olimpică la categoria 66...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.