X

Maia Sandu bate cu pumnul în masă după emisiunea ‘Românii au talent’: Îndemn Guvernul să găsească cât mai rapid un spațiu

Maia Sandu bate cu pumnul în masă după emisiunea ‘Românii au talent’: Îndemn Guvernul să găsească cât mai rapid un spațiu

Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a invitat la Preşedinţie pe dansatorii din Ansamblul „Hecenii”, după succesul din emisiunea “Românii au talent” de vineri. Tinerii dansatori au fost trimişi în semifinală de Andra care a apăsat butonul auriu, în premieră, pentru un ansamblu.

“Acest ansamblu are nevoie de un spaţiu unde să continue lucrul frumos pe care îl face. Îndemn Guvernul să găsească cât mai rapid, împreună cu administraţia publică locală din raionul Sângerei, un spaţiu nou, modern, care corespunde necesităţilor, aşa încât aceşti copii să poată dansa şi promova tradiţiile noastre în continuare. De asemenea, i-am invitat pe aceşti tineri minunaţi, alături de coreograful Dionisie Cobîlaş, la Preşedinţie”, a declarat Maia Sandu, potrivit NEWS.RO.

Ce spun cei din Ansamblul Hecenii

“Practicăm dansul popular de aproape 10 ani. Ne ştim de când eram de grădiniţă, am crescut toţi împreună. Ne adunăm la repetiţii în fiecare săptămână, doar în weekend-uri, 2-3 repetiţii. Când ne întâlnim, rupem podeaua”, a spus unul dintre reprezentanţii Ansamblului “Hecenii”, înainte de a urca pe scenă. “Ne dorim să uimim juriul, publicul, prin mişcările noastre. Să afle că talentul se poate naşte oriunde, chiar şi-n suburbii”, au completat  aceştia. 

Tags: HeceniiMaia SanduRomânii au Talent
Diverse