X

Maia Sandu i-a salutat pe carabinierii din R. Moldova la Paris: ‘I-am felicitat pentru contribuția lor la această sărbătoare mondială a sportului!’

Maia Sandu, alături de carabinierii din R. Moldova la Paris: ‘I-am felicitat pentru contribuția lor la această sărbătoare mondială a sportului!’

Președintele R. Moldova, Maia Sandu, i-a salutat pe carabinierii din R. Moldova, care asigură ordinea publică la Paris în timpul Jocurilor Olimpice și Paralimpice. Șefa statului le-a urat mult succes în serviciul lor.

„Carabinierii noștri, alături de alte echipe internaționale din 44 de state, contribuie la asigurarea ordinii publice la Paris, potrivit deschide.md.

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Azi dimineață, în drum spre Nisa, unde voi avea discuții cu comunitatea moldovenilor, i-am salutat și i-am felicitat pentru contribuția lor importantă la această sărbătoare mondială a sportului”, se menționează în mesajul Maiei Sandu.

Amintim, că ieri seară a fost dat startul Jocurilor Olimpice de la Paris. La ceremonia oficială au participat și toți liderii de state, care au venit să-și susțină sportivii. Maia Sandu a fost alături de olimpicii moldoveni și le-a urat multă baftă în cadrul competiției. 

Citește și : O comisie specială parlamentară va identifica măsuri pentru depășirea crizei din agricultură

 

Tags: Maia SanduMoldovaparis
Politică