Maia Sandu: Le sunt recunoscătoare tuturor celor care au ajutat oamenii întreaga noapte

Publicat:

Maia Sandu: Le sunt recunoscătoare tuturor celor care au ajutat oamenii întreaga noapte

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit cu un mesaj de mulțumire pentru toți cei care au deszăpezit și curățat drumurile și au ajutat oamenii în ultimele 24 de ore.

Șefa statului susține că este recunoscătoare tuturor celor care ieri, 26 noiembrie, pe parcursul zilei și al întregii nopți au deszăpezit și curățat drumurile, transmite Știri.md. 


„Peste 200 de drumari au lucrat necontenit pentru a debloca circulația rutieră și a-i ajuta pe toți să ajungă cu bine acasă. Mii de polițiști, pompieri, salvatori, militari, personal medical și reprezentanți ai autorităților locale au acordat asistență celor aflați la nevoie și au intervenit în situații dificile. Datorită dumneavoastră noi cu toții suntem mai în siguranță. Vă mulțumim!”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Zaharova: 80% dintre moldoveni ‘ştiu limba rusă şi o folosesc în viaţa de zi cu zi’ – Stiripesurse.md

De asemenea, președintele țării îndeamnă cetățenii să se deplaseze în continuare cu grijă și să conducă atent mijloacele de transport.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat din Republica Moldova (SHS) a anunțat anterior Cod Galben și Portocaliu.

La scurt timp, Poliția Republicii Moldova a venit cu un mesaj de atenționare către cetățeni în contextul prognozelor meteo.

Primăria municipiului Chișinău a anunțat că serviciile municipale sunt antrenate pe teren la deszăpezirea străzilor din Capitală.

Maia Sandu: Le sunt recunoscătoare tuturor celor care au ajutat oamenii întreaga noapte

Ulterior, Regia Transport Electric Chișinău (RTEC) a anunțat că, din cauza condițiilor meteorologice, este afectată circulația troleibuzelor din Chișinău.

De menționat că vântul puternic și ninsoarea au produs deconectări în rețelele electrice în mai multe raioane din Republica Moldova.

În ultimele 24 de ore, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit în 182 de situații de urgență în toată Republica Moldova. Preponderent, misiunile salvatorilor și pompierilor au fost concentrate pentru deblocarea mijloacelor de transport înzăpezite în urma condițiilor meteo nefavorabile.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Se anunță schimbări majore la ziarul Bild şi site-ul american de ştiri Politico

Se anunță schimbări majore la ziarul Bild şi site-ul american de ştiri Politico Gigantul media german Axel Springer, care deţine popularul tabloid german Bild şi...

Fenomenul ireversibil care schimbă harta lumii: În România și Moldova va fi la fel ca în Italia sau Grecia

Fenomenul ireversibil care schimbă harta lumii: În România și Moldova va fi la fel ca în Italia sau Grecia Specialiștii au realizat o nouă hartă...

Ziarul New York Times a identificat cea mai frumoasă carte a secolului 21

Ziarul New York Times a identificat cea mai frumoasă carte a secolului 21 Prietena mea genială, de Elena Ferrante, tradusă în engleză de Ann Goldstein...

‘Despicable Me’, prima franciză animată din istorie care depăşeşte încasări de 5 miliarde de dolari

'Despicable Me', prima franciză animată din istorie care depăşeşte încasări de 5 miliarde de dolari "Despicable Me 4" s-a impus la box office-ul internaţional, câştigând...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.