X

Maia Sandu s-a întâlnit cu reprezentanții blocului politic „Împreună”

Maia Sandu s-a întâlnit cu reprezentanții blocului politic „Împreună”

Președinta Maia Sandu a avut o întrevedere cu reprezentanții Platformei DA (PDA), Coaliției pentru Unitate și Bunăstare (CUB), Partidului Schimbării (PS) și Ligii Orașelor și Comunelor (LOC), care au format blocul politic „Împreună”, potrivit șeful Cabinetului președintei R. Moldova. 

Discuțiile au vizat obiectivul comun – aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Șefa statului a subliniat importanța consolidării tuturor partidelor pro-europene pentru susținerea și promovarea aderării Moldovei la Uniunea Europeană.

Șefa statului a subliniat importanța consolidării tuturor partidelor pro-europene pentru susținerea și promovarea aderării Moldovei la Uniunea Europeană. Șefa statului a menționat că proiectul de integrare europeană nu este a unui sau a mai multor partide, ci a tuturor cetățenilor care vor să trăiască în pace, libertate, siguranță și bunăstare.

Deocamdată, această întâlnire nu a fost anunțată de Președinție și nici reprezentanții partidelor care au format blocul „Împreună”.

Tags: cu reprezentanții blocului politicÎmpreunăMaia Sandus-a întâlnit
Categorii: PoliticăȘtirile zilei