X

Maidanezii din Soroca au fost OTRĂVIŢI

Maidanezii din Soroca au fost OTRĂVIŢI

Pe 3 august, în cartierul Soroca Nouă și în regiunea Fabricii de Tricotaje, câini morți cu spume la gură au fost observați, lăsând o imagine șocantă a cruzimii umane.

Citeşte şi: Dreptul la Dreptate: ‘Legăturile mafiei lui Plahotniuc cu contrabandiștii devin tot mai evidente’ – Stiripesurse.md

Numărul exact al câinilor otrăviți nu este cunoscut, deoarece mulți dintre aceștia s-au ascuns și au murit departe de ochii lumii, transmite Observatorul.md.

„Mulți dintre acești câini au fost anterior sterilizați, pe banii noștri, pe banii autorităților. Nu știm cine sunt făptașii, dacă sunt persoane concrete, trebuie trase la răspundere”, spun voluntarii din Soroca, care sunt implicați în protecția animalelor.

Voluntarii fac un apel către autorități, Primărie și Poliție să investigheze cu seriozitate și promptitudine acest caz de cruzime împotriva animalelor.

Citeşte şi: Un oficial CSI îşi dă cu părerea: Moldova a expulzat în mod demonstrativ diplomații ruși pentru laude din partea SUA – Stiripesurse.md

De asemenea, voluntarii solicită Primăriei implementarea unui amplu program de sterilizare a maidanezilor din oraș.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Tags: cainimaidaneziSoroca
Categorii: SocialȘtirile zilei