Mandatul Olgăi Caraman la primăria Grătiești încă nu a fost validat

Publicat:

Mandatul candidatei Platformei Demnitate și Adevăr la primăria Grătiești, Olga Caraman, implicată în scandalul „pliantelor denigratoare”, încă nu a fost validat, chiar dacă aceasta a câștigat alegerile cu votul de încredere a peste 78% dintre alegători.

Potrivit liderului Platformei Demnitate și Adevăr, Dinu Plîngău, accentuează că se confruntă cu critică la adresa Olgăi Caraman din partea PAS precum „că nu s-a apucat de lucru”.


Citeşte şi: Deputații din Găgăuzia vor să iasă de sub ‘umbrela’ lui Ilan Șor

„Câștig și la Apel pentru Grătiești! Olga Caraman a câștigat alegerile de la Grătiești cu 78%, iar mandatul doamnei primar continuă să nu fie validat nici pană în prezent, chiar dacă avem victorie și la Curtea de Apel împotriva PAS-ului.

PAS o critică pe doamna Caraman pentru că nu s-a apucat de lucru, asta în condițiile în care anume PAS obstrucționează validarea mandatului de primar. Vă reamintesc că doamna Caraman și Platforma DA a câștigat toate procesele în pofida faptului că PAS a folosit resursa administrative, pliante denigratoare și obstrucționează validarea mandatului de primar.

Cu asemenea abuzuri, înțeleg de ce principalii aliați ai PAS-ului sunt PSRM-iștii lui Dodon și Nichiforciuc. Sunt într-o minte. Așteptăm să vedem și cum cei de la PAS vor face alianță cu Andronachi la Cahul. Oamenii să nu-și mai pună întrebări de ce nu auzim nimic despre răspunderea penală a hoților și culiocarilor. Se pare că alegerile locale pe care le-ați pierdut nu v-au învățat minte.

Noi am câștigat toate procesele de judecată și vom apăra fiecare mandat de primar și fiecare vot exprimat de către cetățeni. Vom câștiga și fiecare proces de judecată a colegilor consilieri care sunt amenințați că vor fi demiși din funcții dacă nu votează așa cum vor deputații PAS. Cu asemenea abuzuri, mă tem că pușcăriile vor fi suprasolicitate peste 2 ani. Dacă cineva din PAS nu crede că vor pierde puterea, să întrebe de colegii și aliații lor, Nichiforciuc și Andronachi”, a declara Dinu Plîngău.

Citeşte şi: Costiuc este vehement: ‘Guvernarea și-a bătut joc de cetățeni’

Reamintim că circa 4.000 de pliante cu conținut denigrator și acuzații calomnioase în adresa candidatei Platformei DA ar fi fost finanțate de PAS și împărțite la Grătiești, înainte de turul doi al alegerilor locale.

De asemenea, candidata Platformei Demnitate și Adevăr la primăria Grătiești, Olga Caraman, implicată în scandalul „pliantelor denigratoare” a obținut victorie în turul II al alegerilor locale, cu votul de încredere a peste 78% dintre alegători.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Evitați zonele de risc! Avertismentul salvatorilor, în legătură cu vremea instabilă

Evitați zonele de risc! Avertismentul salvatorilor, în legătură cu vremea instabilă Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a lansat o serie de recomandări în legătură...

Pentagonul nu susţine interceptarea rachetelor sau dronelor deasupra Ucrainei de pe teritoriul membrilor NATO

Pentagonul nu susţine interceptarea rachetelor sau dronelor deasupra Ucrainei de pe teritoriul membrilor NATO Pentagonul nu susţine interceptarea rachetelor sau dronelor deasupra Ucrainei de pe...

Meteorologii prognozează un weekend cu ploi și instabilitate atmosferică

Meteorologii prognozează un weekend cu ploi și instabilitate atmosferică Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) anunță că ne așteaptă un weekend cu vreme instabilă. Vremea va...

Parlamentari ucraineni cer scăderea vârstei de recrutare de la 25 la 20 de ani

Parlamentari ucraineni cer scăderea vârstei de recrutare de la 25 la 20 de ani Autorităţile ucrainene au anunţat vineri confiscarea unor sume de bani în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.