X

Marcel Ciolacu evită încă să se lanseze în cursa pentru alegerile prezindețiale din România

Marcel Ciolacu evită încă să se lanseze în cursa pentru alegerile prezindețiale din România

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a spus după ședința Consiliului Politic Național al partidului de vineri că nu va face niciun anunț privind candidatura sa la alegerile prezidențiale până când nu va discuta cu fiecare șef de organizație în parte.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a declarat la finalul ședinței că s-a discutat puțin despre candidatul la prezidențiale, iar șeful formațiunii nu va face niciun anunț în acest sens până când nu va discuta cu fiecare șef de organizație în parte, potrivit stiripesurse.

Citește și: VIDEO Momentul când șeful regiunii Kursk i-a spus lui Putin că Rusia a pierdut controlul asupra a 28 de așezări din regiune, iar președintele Rusiei l-a întrerupt

Ulterior, Ciolacu a fost întrebat dacă va face totuși un anunț oficial în weekend și a declarat și el că va discuta cu șefii de organizații și apoi va vedea ce face.

Candidatura lui Ciolacu pentru Cotroceni va trebui validată pe 24 august la Congresul PSD în care va fi aleasă și viitoarea conducere a formațiunii.

Reamintim că Marcel Ciolacu a evitat în ultimele luni să spună dacă va candida sau nu, deși voci influente din partid au spus de nenumărate ori în spațiul public faptul că el trebuie să fie candidatul partidului.

Toți liderii marilor partide și-au anunțat deja candidaturile. Din partea PNL candidat este Nicolae Ciucă, la USR – Elena Lasconi și la AUR – George Simion.

Un alt posibil candidat ar putea fi secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, care duce, în ultimele luni, o campanie de imagine în acest sens.

Citește și: Alertă de călătorie în Grecia. Recomandările MAE

Tags: Marcel CiolacuprezindețialePSD
Externe