Marea Britanie: Trei locuințe, percheziționate în urma incidentului din Londra

Publicat:

Polițiștii din Marea Britanie au percheziționat marți trei locuințe în urma incidentului din Londra, unde un bărbat a intrat cu un vehicul într-o barieră a Parlamentului britanic, rănind cel puțin trei persoane, relatează Reuters, potrivit mediafax.

Două dintre locuințele percheziționate se află în orașul Birmingham, iar cea de-a treia în orașul Nottingham.


Citește și : Donald Trump condamnă atacul terorist din Londra: Aceste „animale nebune” trebuie contracarate prin „forţă”

Reprezentanții poliției au anunțat că nu au fost făcute arestări în urma perchezițiilor.

Poliția britanică a transmis că incidentul din apropierea Parlamentului de la Londra este considerat ca fiind de natură teroristă, precizând că suspectul, în vârstă 29 de ani, este în stare de arest într-o secție de poliție din sudul Londrei. Individul nu cooperează cu anchetatorii.

“A fost arestat sub suspiciunea comiterii de infracțiuni de natură teroristă”, se arată într-un comunicat al Scotland Yard. “Nimeni altcineva nu se mai afla în vehicul, care rămâne la locul faptei și este cercetat. Nu au fost descoperite arme până în acest moment”.

“La ora 07:37 (ora României 09.37), o mașină a intrat în coliziune cu barierele din jurul Parlamentului. Șoferul a fost reținut de ofițerii aflați în zonă. Un număr de pietoni au fost răniți”, a anunțat Scotland Yard.

Citește și : Fotografiile unui jurnalist american răpit acum 6 ani în Siria, expuse la Washington

Marţi după-amiază, autorităţile britanice au prezentat o înregistrare video care suprinde momentul atacului. După ce a lovit mai mulţi pietoni, vehiculul s-a oprit într-o barieră montată la intrarea în curtea Parlamentului. Imaginile au fost filmate de o cameră montată pe acoperişul Parlamentului de la Londra.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă Încă un cetățean moldovean este acuzat de comiterea unei...

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon Angelina Soares De Souza, o femeie de 46...

350 de șacali din Delta Dunării vor fi împușcați pentru a limita pagubele

350 de șacali din Delta Dunării vor fi împușcați pentru a limita pagubele Ca urmare a sesizărilor repetate din partea populației locale cu privire la...

Atac armat la o nuntă în Franța: Un mort și cinci răniți

Atac armat la o nuntă în Franța: Un mort și cinci răniți O persoană a fost ucisă și cinci rănite, trei dintre ele grav, în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.