Marea Britanie: Un bărbat arestat, după un “incident grav” în orașul Barnsley

Publicat:

Poliţia britanică a anunţat că a procedat sâmbătă la o arestare în urma unui “incident grav” în centrul oraşului Barnsley (nordul Angliei), în timpul căruia un bărbat a fost atacat cu cuţitul şi rănit uşor, informează AFP, potrivit agerpres.

“Un bărbat a fost rănit uşor.Nu au fost raportate alte răni” în cazul său, a indicat poliţia din South Yorkshire într-un comunicat.


Citește și : Cel puţin 21 de morți într-un accident rutier grav în vestul insulei indoneziene Java

Poliţia, care evocase anterior un “incident grav” într-o postare pe Twitter, a anunţat o prezenţă sporită a forţelor de ordine la faţa locului.

“O persoană a fost arestată în cazul acestui incident şi plasată în custodia poliţiei”, conform comunicatului. O anchetă este în curs desfăşurare “pentru a stabili dacă este vorba despre un act izolat şi dacă persoana respectivă a acţionat singură”.

Poliţia a comunicat că a fost alertată în jurul orei locale 08:20 (07:20 GMT) “după semnalări potrivit cărora un bărbat a fost rănit în centrul oraşului Barnsley”. Apoi, forţele de ordine au primit “numeroase alte informaţii despre un individ cu un cuţit în centru”.

Citește și : Hassan Rouhani: SUA ne cer zilnic să revenim şi să negociem acordul nuclean

Pe pagina sa de Facebook, piaţa locală, Barnsley Mayday Green Market, a indicat că a trebuit să se închidă, ca “aproape tot centrul oraşului”, pentru ca să se deschidă puţin mai târziu.

Acest incident survine într-un context extrem de tensionat în Regatul Unit, lovit de un val de atentat din 2017, dintre care unele au fost comise de atacatori înarmaţi cu arme albe.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

CEC a aprobat un tiraj de peste 850 de mii de buletine de vot pentru diasporă

CEC a aprobat un tiraj de peste 850 de mii de buletine de vot pentru diasporă Comisia Electorală Centrală (CEC) a aprobat în ședința din...

Meniul de 10.000 de lire sterline pe care îl iau Prințul William și Kate în avion, la clasa întâi

Meniul de 10.000 de lire sterline pe care îl iau Prințul William și Kate în avion, la clasa întâi Te-ai întrebat ce servesc membrii familiei...

Messi a salvat Inter Miami

Messi a salvat Inter Miami Atacantul argentinian al Inter Miami, Lionel Messi, a adus clubului său o remiză în meciul din MLS cu Charlotte. Jocul din...

Pericol iminent. Cod roșu de inundații, emis acum de hidrologi. HARTA zonelor de vizate

Pericol iminent. Cod roșu de inundații, emis acum de hidrologi. HARTA zonelor de vizate Cod Roșu de inundații în România! Forțele de intervenție de la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.