Cei mai mari idioţi ai secolului! Aşa au fost numiţi patru tineri australieni care au înotat în apele crocodililor

Publicat:

Primarul unei localităţi din Australia a considerat patru tineri a fi ‘cei mai mari idioţi ai secolului’ pentru că au decis să intre în apele infestate cu crocodili şi să posteze public imaginile comportamentului lor riscant, relatează EFE, potrivit agerpres.

Tinerii au postat pe reţeaua de socializare Facebook imagini cu ei înotând într-o cuşcă-capcană pentru crocodili, în apele din Port Douglas Marina, din statul Queensland.


În aceste ape ajung frecvent crocodili de apă sărată, o specie care poate măsura până la 7 metri lungime şi cântări o tonă şi care este foarte comună pentru această zonă din nordul ţării. Aceştia au provocat moartea a două persoane anul acesta.

Citeşte şi: Australia îşi extinde asistenţa de securitate acordată Filipinelor pentru combaterea militanţilor islamişti

În urmă cu două săptămâni, autorităţile locale au găsit rămăşiţele unei bătrâne de 79 de ani care dispăruse în apropiere de acest loc şi care a fost înghiţită de una dintre aceste reptile.

Edila localităţii, Julia Leu, a fost şocată de comportamentul iresponsabil al tinerilor.

“Sunt stupefiată de comportamentul lor incredibil de stupid şi de periculos (…) Mă întreb dacă nu cumva ei candidează la premiul de cele mai idioate persoane ale secolului”, a declarat aceasta.

Legislaţia locală prevede amenzi de până la 15.000 de dolari australieni (aproximativ 10.000 de euro) pentru manipularea unei cuşti pentru crocodili, cu toate că înotul în acest dispozitiv nu este ilegal.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Importul de culturi cerealiere și oleaginoase va fi licențiat provizoriu

Importul de culturi cerealiere și oleaginoase va fi licențiat provizoriu Aleșii poporului au adoptat astăzi în două lecturi un proiect de lege care prevede licențierea...

Poliția a confiscat listele de semnături colectate de socialiști în cadrul așa-zisei campanii ‘Interesul Național’

Poliția a confiscat listele de semnături colectate de socialiști în cadrul așa-zisei campanii 'Interesul Național' Oamenii legii au confiscat listele de semnături colectate de PSRM...

Petrocub a reușit să câștige cu 5 la 1 în amicalul jucat cu Farul Constanța

Petrocub a reușit să câștige cu 5 la 1 în amicalul jucat cu Farul Constanța Petrocub continuă pregătirea pentru preliminariile Ligii Campionilor. În ultimul joc...

Guvernul Germaniei oferă R. Moldova un grant de 15 milioane de euro

Guvernul Germaniei oferă R. Moldova un grant de 15 milioane de euro Guvernul Germaniei oferă un grant de 15 milioane de euro pentru îmbunătățirea infrastructurii...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.