X

Mariah Carey anunţă un nou turneu de Crăciun pentru 2024

Mariah Carey anunţă un nou turneu de Crăciun pentru 2024

Mariah Carey, care a devenit inseparabilă de sezonul festiv datorită hitului său “All I Want For Christmas is You”, a anunţat vineri, un nou turneu de Crăciun. Turneul “Mariah Carey’s Christmas Time” se va desfăşura în 20 de oraşe americane, între 6 noiembrie şi 17 decembrie.

Acesta va fi al treilea an consecutiv în care Mariah Carey efectuează un turneu de Crăciun, după “Merry Chrismas to All!” în 2022 şi “Merry Christmas One and All!” în 2023. Anterior, din 2014 până în 2019, cântăreaţa a organizat o rezidenţă cu tematică de Crăciun în Manhattan, pe care a prezentat-o uneori la nivel internaţional – a trecut în special prin Paris în 2018, potrivit stiripesurse.

Citește și : Moscova acuză YouTube că cenzurează conţinutul la comanda Washingtonului

“Mariah Carey’s Christmas Time” va marca cea de-a 30-a aniversare a melodiei “All I Want For Christmas is You”, hit-ul din 1994 de pe primul dintre cele două albume de Crăciun ale sale. De atunci, cântecul a devenit din ce în ce mai puternic, transformând sezonul festiv într-un instrument de marketing pentru artistă.

Cântecul a devenit un clasic al genului şi se clasează în mod constant pe locul 1 în topul vânzărilor în perioada premergătoare sezonului festiv în Statele Unite. În mod regulat, cântecul bate noi recorduri – în 2018, a devenit cel mai ascultat cântec în 24 de ore din istoria Spotify. Cântecul este o mină de aur inepuizabilă: a adus interpretei nu mai puţin de 60 de milioane de dolari în drepturi de autor, potrivit Forbes.

Citește și : Gazprom ar putea să nu mai tranziteze gaze naturale rusești prin Ucraina, afectând securitatea energetică a R. Moldova

Pe lângă turneele sale tradiţionale, Mariah Carey a înregistrat în 2020 o emisiune specială cu tema Crăciunului pentru Apple TV+, Mariah Carey’s Magical Christmas Special, în care a primit o serie de vedete.

Tags: CraciunMariah Careyturneu
Diverse