X

Marinarii dispăruţi au fost găsiţi MORŢI într-un compartiment inundat al distrugătorului USS John S. McCain

Scafandrii care îi caută pe cei zece marinari americani dispăruţi în urma coliziunii între un distrugător al Marinei militare a SUA (US Navy) şi un petrolier sub pavilion liberian, luni, în largul Singapore, au localizat rămăşiţe umane în interiorul navei americane, a anunţat amiralul Scott Swift, comandantul Flotei americane a Pacificului, transmit AFP, Reuters şi DPA, conform agerpres.

‘Scafandrii au localizat rămăşiţe (umane) în compartimentele inundate, în timpul căutărilor de marţi’, le-a declarat reporterilor amiralul Swift, la baza navală Changi din Singapore, unde nava avariată este andocată.

Citeşte şi: Kim Jong-Un A INSPECTAT în mare secret graniţa cu Coreea de Sud

US Navy lucrează în prezent şi la identificarea unui cadavru găsit de Marina malaeziană, pentru a stabili dacă acesta aparţine unuia din cei zece dispăruţi, a mai precizat Swift.

Distrugătorul USS John S. McCain şi petrolierul Alnic MC s-au ciocnit luni, în timp ce nava americană se îndrepta spre Singapore, într-un exerciţiu de rutină.

Aceasta a fost a doua coliziune între o navă militară americană şi un vas comercial în zona Pacificului în ultimele trei luni, ceea ce l-a determinat pe şeful operaţiunilor Marinei americane, amiralul John Richardson, să ordone o ‘pauză operaţională’ pentru întreaga flotă SUA şi o ‘examinare cuprinzătoare’ a Flotei a 7-a americane din Pacific.

Citeşte şi: Două trenuri de pasageri S-AU CIOCNIT în SUA. 42 de oameni sunt răniţi – FOTO/VIDEO

Tags: Alnic MCdistrugatorsingaporestramtoarea malaccaSUAUS NavyUSS John S. McCain
Categorii: Știrile zilei