X

Mărturiile mamei care a născut un bebeluș cu două capete: ‘Mi-au spus că e totul normal…’

Mărturiile mamei care a născut un bebeluș cu două capete: ‘Mi-au spus că e totul normal…’

Femeia care a adus pe lume un bebeluș cu două capete a povestit despre sarcina sa și a acuzat medicul că răspândește falsuri pentru a ieși basma curată.

Femeia i-a povestit lui Adrian Prodan în cadrul emisiunii „Femeile nu tac” cum a dus sarcina și ce s-a întâmplat când a născut, transmite Știri.md.

Citește și: Pașaportul moldovenesc, luxul râvnit de rușii din Rusia

Aceasta a născut copilul la a 36 săptămână, iar sarcina a fost una obișnuită „fără probleme”, spune aceasta.

Cât despre informațiile apărute în presă precum că aceasta a făcut doar o singură ecografie, femeia a spus că: „Prima ecografie am făcut-o la 24 de săptămâni… În toată luna mergeam la controlul medical și analize. Următoarea ecografie am făcut la 28 de săptămâni undeva – mi-au spus că e totul normal…

(…) Medicul spune că nu am fost la controale – vrea să iasă basma curată, că nu a verificat cum trebuie cazul.vEste important ca alte mame să nu sufere și să aibă grijă când fac ecografie”.

Când au început contracțiile, aceasta a încercat să nască pe cale naturală, însă ceva nu a mers și medicii „au încercat să extragă copilul cu un aparat, nu le-a reușit și m-au dus deja la operație. A doua zi mi s-a spus că ambii copiii sunt morți”.

Și soțul acesteia spune că aceasta a mers la toate controalele necesare: „De ce medicul spune altceva, nu vă pot spune. Ea a trecut ambele ecografii”.

Citește și: Două poduri rutiere din Bălți vor fi reparate

Bărbatul a recunoscut că nu a putut să se uite la copil. „M-am dus la morgă, am luat fetele, le-am înmormântat. Nu m-am putut uita, mama soacra s-a uitat – mi-a spus că era o fetiță cu un cap mai mare, mai galben și unul mai mic, mai negru.

De vină e medicul unde a făcut ecografia și nu i-au spus, eu așa cred”, a povestit tatăl.

 

Tags: bebeluşcapetecopilecografiesarcină
Social