Matteo Salvini, acuzat de compromiterea unei operaţiuni a poliţiei din cauza unui mesaj pe Twitter

Publicat:

Vicepremierul şi ministrul de interne italian Matteo Salvini a fost acuzat marţi de compromiterea unui raid al poliţiei prin publicarea în avans de informaţii referitoare la această operaţiune pe social media, relatează dpa, potrivit Agerpres.

Salvini a postat pe WhatsApp, apoi pe Twitter, informaţii privind arestarea a ’15 mafioţi nigerieni’ în oraşul Torino, nord-vestul Italiei.


Citește și : O delegaţie a rebelilor houthi s-a deplasat în Suedia pentru negocieri de pace privind situația din Yemen

O oră mai târziu, procurorul şef din Torino, Armando Spataro, a afirmat că mesajul ‘risca să compromită rezultatul bun al operaţiunii aflate în curs de desfăşurare’.

‘Sperăm că ministrul de interne va evita mesaje similare în viitor’, a spus Spataro într-un comunicat publicat de agenţia de ştiri ANSA.

Activitatea intensă a lui Matteo Salvini pe social media este văzută ca fiind unul dintre motivele-cheie ale popularităţii sale. Partidul său, Liga, se află în prezent pe primul loc în sondajele de opinie din Italia.

Salvini nu a părut însă afectat de criticile lui Spataro. ‘Cineva ar trebui să gândească înainte de a deschide gura. Dacă procurorul-şef din (oraşul) Torino este obosit, ar trebui să se retragă: Îi doresc lui Spataro un viitor fericit în calitate de pensionar’, a afirmat Salvini.

‘Dacă şeful poliţiei îmi scrie la ora 07:22 (06:22 GMT) să mă informeze în legătură cu operaţiunile împotriva mafiei şi a crimei organizate, aşa cum face de obicei, mă consider liber şi onorat să mulţumesc şi să felicit forţele de ordine în următorul minut’, a adăugat el.

Citește și : Președintele Trump vrea să creeze o nouă ordine mondială (Pompeo)

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Armata germană va înceta să exploateze baza aeriană din Niger pe 31 august

Armata germană va înceta să exploateze baza aeriană din Niger pe 31 august Armata germană va înceta să exploateze baza sa de transport aerian din...

Alertă maximă în Italia: Erupții vulcanice uriașe pe insula turistică Stromboli

Alertă maximă în Italia: Erupții vulcanice uriașe pe insula turistică Stromboli Doi dintre vulcanii activi ai Italiei sunt în plin proces de erupție. Insula turistică...

6 iulie, Ziua Mondială a Sărutului: curiozități și semnificații

6 iulie, Ziua Mondială a Sărutului: curiozități și semnificații Ziua internaţională a sărutului este celebrată, anual, la 6 iulie. A apărut în 2006, în Marea...

A amenințat o bătrână cu furculița. O moldoveancă a fost condamnată în Italia

A amenințat o bătrână cu furculița. O moldoveancă a fost condamnată în Italia O moldoveanc a fost condamnată în Italia fiind acuzată de faptul că...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.