X

Maxim Moroșan a scăpat din spatele gratiilor

Maxim Moroșan a scăpat din spatele gratiilor

Consilierul socialist Maxim Moroșan, reținut pe data de 28 iunie, după bătaia zdravănă care a avut loc pe teritoriul unui restaurant din Bălți, a fost eliberat din arest.

Vezi şi: VIDEO – Laburiştii au obţinut o victorie zdrobitoare la alegerile legislative şi sunt gata să înceapă ”schimbarea” în Regatul Unit – Stiripesurse.md

TVN.MD scrie că Socialistul a fost eliberat direct din sala de judecată.

Maxim Moroșan a scăpat din spatele gratiilor

Totodată, și fostul consilier municipal din partea PSRM, Dmitri Galagoț, reținut după bătaia din 26 iunie, a fost eliberat din arest.

Maxim Moroșan a fost reținut de polițiștii din Bălți, și plasat în arest preventiv pentru o lună, în urma unei bătăi zdravene, care a avut loc pe teritoriul unui restaurant din oraș între două grupuri. PSRM a considerat, într-o reacție de partid, că este vorba de un atac asupra acestuia, pe care au descris-o ca „o provocare criminală organizată”, în spatele căreia s-ar afla Renato Usatîi și primarul lui din Bălți.

Maxim Moroșan a scăpat din spatele gratiilor

Însuși Moroșan le-a spus jurnaliștilor: „Întrebați-l pe Usatîi și pe Petkov”, într-o primă reacție personală.

„Orice s-ar întâmpla cu Moroșan, socialiștii încearcă să dea vina pe Renato Usatîi”, astfel a comentat Partidul Nostru (PN) acuzațiile.

Vineri, 5 iulie, în fața Curții de Apel Bălți a fost organizat un protest în suținerea lui Maxim Moroșan. La protest au participat și câțiva deputați ai PSRM.

Tags: arestDmitri GalagoțMaxim MoroșanPartidul Nostru (PN)Partidul Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM)
Politică