Maxim Moroșan, omul lui Caramalac sau nu. Răspunsul unui deputat PSRM

Publicat:

Maxim Moroșan, omul lui Caramalac sau nu. Răspunsul unui deputat PSRM

Deputatul socialist Adrian Lebedinschi neagă legătura cu interlopul Grigore Caramalac a candidatului PSRM la funcția de primar al orașului Bălți.

Asta după ce Maxim Moroșan, care se va duela în turul doi de scrutin cu Alexandr Petkov de la Partidul Nostru, a fost acuzat că ar fi, de fapt, „omul autorității criminale”, transmite tv8.md.


„Din câte am înțeles eu, el se cunoaște cu Grigore Caramalac. Eu cred că toți oamenii de afaceri de origine moldoveni care lucrează la Moscova se cunosc între ei. Comunică toți între ei, pentru că este formată o diaspora cumva”, a spus Adrian Lebedinschi.

Maxim Moroșan, omul lui Caramalac sau nu. Răspunsul unui deputat PSRM

Deputatul spune că Partidul Socialiștilor a primit asigurări din partea lui Maxim Moroșan precum că nu are nicio obligație față de Grigore Caramalac. Potrivit lui Lebedinschi, în trecut, cei doi ar fi implementat împreună o serie de proiecte sportive. Totuși, deputatul recunoaște că nu ar băga mâna în foc pentru el.

„Eu am activat atâția ani în Poliție și avocatură, că nici pe mine nu mă cred”, a mai menționat Adrian Lebedinschi.

Citeşte şi: Avocații Arinei Corșicova vor cere CSJ strămutarea dosarului – Stiripesurse.md

La data de 9 noiembrie, candidatul Partidului Nostru la funcția de primar de Bălți, Alexandr Petkov, l-a chemat la dezbateri publice pe Maxim Moroșan, contracandidatul său din turul doi.

Ulterior, Maxim Moroșan a răspuns la invitația candidatului Partidului Nostru de a participa la dezbateri publice, doar că acesta a stabilit alte condiții.

Maxim Moroșan, omul lui Caramalac sau nu. Răspunsul unui deputat PSRM

Iar la data de 13 noiembrie, candidatul Partidului Socialiștilor pentru funcția de primar al municipiului Bălți, Maxim Moroșan, l-a invitat pe liderul Partidului Politic „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, să participe vineri, 17 noiembrie, într-o dezbatere publică, în incinta Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Bălți.

Anterior, candidatul Partidului Nostru la funcția de primar de Bălți, Alexandr Petkov, a menționat că contracandidatul său Maxim Moroșan așa și nu a dat un răspuns clar privind dezbaterile publice la care Petkov l-a chemat încă de săptămâna trecută. Acesta îi recomandă lui Moroșan să fie mai modest și să nu ceară dezbateri cu Renato Usatîi, întrucât contracandidatul său este el, nu Usatîi.

Pe 15 noiembrie, Maxim Moroșan și Alexandr Petkov au mers la ore diferite la dezbateri. Unul la 12:00, iar altul la 14:00. Moroșan a spus că împreună cu echipa socialiștilor și-au luat două ore pentru dezbateri, iar Petkov a menționat că a spus din timp că nu va veni la 12:00.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Zeci de elefanți au scăpat de inundațiile bruște la un sanctuar popular din nordul Thailandei

Zeci de elefanți au scăpat de inundațiile bruște la un sanctuar popular din nordul Thailandei Inundații bruște au măturat un sanctuar popular de elefanți din...

Meta prezintă Movie Gen, noul său generator de video cu ajutorul inteligenței artificiale

Meta prezintă Movie Gen, noul său generator de video cu ajutorul inteligenței artificiale Compania Meta a prezentat Movie Gen, noul său generator de video cu...

Antarctica ‘înverzește’ într-un ritm alert din cauza schimbărilor climatice

Antarctica 'înverzește' într-un ritm alert din cauza schimbărilor climatice Un nou studiu arată că porțiunea acoperită de vegetație din Peninsula Antarctică a crescut de peste...

Sky News a renunţat la interviul cu Boris Johnson din cauza interdicţiei de înregistrare

Sky News a renunţat la interviul cu Boris Johnson din cauza interdicţiei de înregistrare Sky News a renunţat la un interviu cu Boris Johnson, după...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.