X

May respinge faptul că a ascuns detalii privind acordul Brexit Parlamentului britanic

Premierul britanic Theresa May a respins joi acuzațiile conform cărora ar fi ascuns Parlamentului informații legate de raportul juridic de evaluare a proiectului de Acord Brexit oferit guvernului său, relatează Reuters, potrivit Mediafax.

La întrebările primului-ministru de la Westminster, May a fost abordată de liderul Partidului Național Scoțian, Ian Blackford, pentru a explica de ce Irlanda de Nord ar putea avea o înțelegere care să-i permită să rămână pe piața unică a UE, iar Scoția nu ar putea să facă același lucru

Citește și : Marea Britanie: Parlamentul încearcă să preia controlul asupra Brexitului

“Nu am ascuns detaliile privind acordul Brexit membrilor acestei case”, a declarat aceasta în fața Parlamentului britanic.

Camera Comunelor a aprobat marţi seară un proiect de moţiune elaborat de şase partide de opoziţie prin care Guvernul este obligat să prezinte în întregime raportul de evaluare juridică a Acordului dintre Londra şi Bruxelles pe tema Brexit.

Guvernul Theresa May a publicat miercuri raportul, deși refuzase până acum să prezinte în întregime raportul juridic de evaluare a Acordului Brexit, transmite BBC.

Citește și : Putin şi-a exprimat sprijinul pentru Maduro, aflat în vizită la Moscova pentru a cere ajutor financiar din partea Rusiei

Tags: acordbrexitbruxelleslondraMayparlament
Categorii: Diaspora