Medicii de pe Ambulanţă au fost luaţi la bătaie de cei pentru care veniseră să-i salveze

Publicat:

Medicii de pe Ambulanţă au fost luaţi la bătaie de cei pentru care veniseră să-i salveze

O echipă de medici de pe ambulanță a fost bătută cu cruzime de doi indivizi. Totul s-a întâmplat în localitatea Nișcani, raionul Călărași.

Ulterior, în ajutor i-a venit șoferul ambulanței, care a fost lovit în cap și aruncat într-un șanț. Indivizii au fugit într-o direcție necunoscută, iar felcerul în stare gravă a reușit să solicite ajutor.

Medicii de pe Ambulanţă au fost luaţi la bătaie de cei pentru care veniseră să-i salveze

„Membrii echipei SAMU Călărași au fost preluați de urgență de colegii săi și spitalizați cu diverse traumatisme. După acest incident terifiant, echipa s-a ales cu următoarele consecințe grave: Felcerul – Traumă cranio-cerebrală. Comoție cerebrală gr. I. Fractură închisă a oaselor nasului. Epistaxis. Contuzia urechii pe stânga. Infirmierul – Contuzia țesuturilor moi a antebrațului. Șoferul ambulanței – Contuzia mandibulei pe stânga. Contuzia țesuturilor moi a antebrațului drept”, menționează sursa citată.


La fața locului a fost chemat un echipaj de poliție. Oamenii legii continuă investigarea cazului și urmează să stabilească toate circumstanțele.

Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP) condamnă orice act de agresiune și violență, asupra echipelor de asistență medicală urgentă, care sunt la datorie non-stop și îndeplinesc în situații dificile munca.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

Băncile centrale din Moldova și Olanda vor implementa noi proiecte comune 

Băncile centrale din Moldova și Olanda vor implementa noi proiecte comune Subiectul a fost discutat în cadrul întrevederii pe care guvernatoarea Băncii Naționale a Moldovei,...

1000 mentori în sprijinul cadrelor didactice din toată țara

1000 mentori în sprijinul cadrelor didactice din toată țara Începând cu anul de studii 2024-2025, circa 1000 de mentori vor activa în toate instituțiile de...

Doi ucraineni au fost prinşi la Aeroport cu cartuşe la ei

Doi ucraineni au fost prinşi la Aeroport cu cartuşe la ei Doi cetățenii ucraineni care intenționau să zboare din Chișinău spre Turcia și Grecia aveau...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.