Medicul personal al președintelui Biden, întâlnire la Casa Albă cu un specialist în boala Parkinson

Publicat:

Medicul personal al președintelui Biden, întâlnire la Casa Albă cu un specialist în boala Parkinson

Un renumit neurolog din Washington D.C. a avut o întâlnire cu medicul personal al președintelui Biden la Casa Albă la începutul acestui an, arată registrele vizitatorilor examinate de The Post.

Potrivit informațiilor publicate în exclusivitate de nypost.com, pe 17 ianuarie, Dr. Kevin Cannard, expert în boala Parkinson la Walter Reed Medical Center, s-a întâlnit cu Dr. Kevin O’Connor – medicul președintelui american – și cu alte două persoane la clinica de la reședința Casei Albe, potrivit unor înregistrări care apar în plină dezbatere pe marginea sănătății mintale a președintelui în vârstă de 81 de ani, după eșecul său din confruntarea de săptămâna trecută cu fostul președinte Trump, potrivit stiripesurse.


Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

La întâlnire a mai participat și Dr. John E. Atwood, un cardiolog de la Walter Reed, potrivit jurnalelor vizitatorilor de la Casa Albă.

Cannard este o autoritate în domeniul bolii Parkinson. Din 2012, este „specialist în neurologie care sprijină unitatea medicală a Casei Albe“, conform LinkedIn-ului său.

Cea mai recentă lucrare a sa, care se focusează pe „stadiul incipient” al bolii paralizante, a fost publicată în august 2023 în revista Parkinsonism & Related Disorders.

Dat fiind că sănătatea lui Joe Biden este principala responsabilitate a lui O’Connor, este foarte probabil ca întâlnirea să fi avut ca subiect starea președintelui, potrivit doctorului Ronny Jackson, medicul președinților Obama și Trump.

„Este foarte probabil că vorbeau despre Biden. El ar trebui să trateze [în mod regulat] doar președintele și prima familie“, a declarat Jackson pentru The Post.

O’Connor este medicul oficial al lui Biden de la preluarea mandatului în ianuarie 2021 și este în contact zilnic cu președintele.

Biden: „Ultimul lucru pe care mi-l doresc este să nu fiu în stare să fac asta”

Amintim că, în timpul unui interviu acordat ABC, Biden și-a asumat responsabilitatea pentru performanța slabă din timpul dezbaterii cu rivalul său politic, însă a dat din nou vina pe oboseală.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

Liderul de la Washington a precizat însă că nu se retrage din cursă.

„Sunteți sigur că sunteți sincer cu dumneavoastră când spuneți că aveți capacitatea mentală și fizică de a rămâne în funcție încă patru ani?” l-a întrebat jurnalistul George Stephanopoulo.

„Da, sunt, pentru că, George, ultimul lucru pe care mi-l doresc este să nu fiu în stare să fac asta”, a replicat Biden.

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Tauber critică propunerea de a relua publicitatea jocurilor de noroc în toată Moldova

Tauber critică propunerea de a relua publicitatea jocurilor de noroc în toată Moldova Deputatul Parlamentului Republicii Moldova, Marina Tauber, a criticat inițiativa PAS de a...

Asociația ‘Platforma Moldova’ nu se va transforma în partid politic, dă asigurări Irina Vlah

Asociația 'Platforma Moldova' nu se va transforma în partid politic, dă asigurări Irina Vlah Asociația „Platforma Moldova” nu se va transforma în partid politic....

Proiectul de lege privind activitatea de evaluare a bunurilor imobile a fost votat

Proiectul de lege privind activitatea de evaluare a bunurilor imobile a fost votat Parlamentul a votat în lectura a doua proiectul de lege care prevede...

Mihai Popșoi, întrevedere cu viceprim-ministrul irlandez: „Irlanda este un susținător activ al procesului de integrare a R. Moldova în UE”

Mihai Popșoi, întrevedere cu viceprim-ministrul irlandez: „Irlanda este un susținător activ al procesului de integrare a R. Moldova în UE” Viceprim-ministrul Mihai Popșoi, ministru al...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.