X

Megan Rapinoe, despre atacul lui Trump la adresa a patru alese democrate: ‘Este dezgustător’

Jucătoarea Megan Rapinoe, câştigătoare a Cupei Mondiale la fotbal feminin cu naţionala SUA, a declarat la CNN că atacul preşedintelui american Donald Trump la adresa a patru alese democrate provenind din cadrul minorităţilor este “dezgustător”., potrivit news.ro .

“Este dezgustător. Nu este de ajuns să spun că este dezamăgitor. Sincer, aştept un atac rasist, nu suntem deloc departe de asta”, a spus Rapinoe.

Citește și : Cel puţin şapte morţi în atacuri în nord-vestul Pakistanului

Ea a precizat că nu vrea ca SUA să aibă imaginea pe care o are preşedintele ţării: “Nu vrem să fim astfel ca ţară şi cred că şi partidul lui a considerat că a exagerat. Mă întristează, dar îmi dă şi energie să lupt. Sper că oamenii realizează că, cu cât suntem mai mult împotriva unui astfel de comportament, cu atât va fi mai bine”, a adăugat sportiva.

Duminica trecută, Trump a atacat pe Twitter congresmene progresiste, cărora le-a transmis ”să meargă înapoi” de unde au venit. Deşi nu le-a menţionat numele, el s-a referit probabil la reprezentantele democrate Alexandria Ocasio-Cortez, Ilhan Omar, Ayanna Pressley şi Rashida Tlaib. Ocasio-Cortez, Pressley şi Tlaib s-au născut şi au crescut în Statele Unite, în timp ce Omar a devenit cetăţeană americană în adolescenţă.

Citește și : Membrii echipajului petrolierului britanic capturat în Strâmtoarea Ormuz sunt în siguranță (oficial iranian)

Tags: Donald TrumpfotbalMegan RapinoeSUATrump
Categorii: Știrile zilei