Mel Gibson, despre scandalul sexual de la Hollywood: `Cred că durerea este precursoarea schimbării`

Publicat:

Actorul şi regizorul Mel Gibson a vorbit despre acuzaţiile de hărţuire şi agresiune sexuală lansate la Hollywood, spunând că deşi acestea „provoacă durere”, vor duce la schimbare în industria cinematografică, informează nme.com.

Mel Gibson a făcut declaraţia la un eveniment de promovare a celui mai recent film al său, „Daddy’s Home 2”.


„Lucrurile au fost agitate puţin şi acum ajunge multă lumină în locuri care erau umbrite. Acest lucru este sănătos. Este dureros, dar cred că durerea este precursoarea schimbării”, a spus el.

„Mă bucur că au vorbit (femeile şi bărbaţii care au lansat acuzaţii de hărţuire şi agresiune sexuală, n.r.). şi cred că este păcat că trebuie să retrăiască experienţele neplăcute pentru a se putea vindeca. Şi noi ceilalţi suntem expuşi la această problemă. Cred că este foarte important să îi acordăm atenţie”, a mai spus Mel Gibson.

Actorul a precizat că problema hărţuirii şi agresiunii sexuale nu există doar la Hollywood.

Mel Gibson se numără între personalităţile controversate de la Hollywood, după ce a fost acuzat că a avut în trecut un comportament misogin şi rasist.

În 2006, Gibson a acuzat evreii că sunt responsabili de „toate războaiele din lume”, după ce a fost oprit de poliţie din cauză să se afla la volanul unei maşini sub influenţa alcoolului. În 2010, actorul a fost acuzat că a folosit un limbaj rasist şi că a ameninţat că o va ataca pe fosta lui iubită, Oksana Grigorieva.

Anul trecut, Gibson s-a referit la comentariile sale din 2006 despre evrei, spunând că nu ”a disc iminat niciodată pe nimeni”. „A fost un eveniment regretabil”, a spus el, povestind că în acel moment era nervos şi că a fost înregistrat în mod ilegal de un ofiţer de poliţie care a folosit materialul pentru a obţine profit. Actorul a mai spus că acel poliţist nu a fost niciodată urmărit penal pentru fapta lui.

Scandalul sexual de la Hollywood a început pe 5 octombrie, după ce The New York Times şi The New Yorker au publicat articole în care mai multe femei îl acuzau pe producătorul Harvey Weinstein de hărţuire sexuală. Între ele, Ashley Judd, Gwyneth Paltrow şi Angelina Jolie, Cara Delevingne, fotomodele şi angajate ale lui Harvey Weinstein. În plus, alte femei, între care se numără Rose McGowan, îl acuză de viol. Weinstein, în vârstă de 65 de ani, susţine că orice relaţie sexuală a fost consimţită.

Acuzaţii similare le-au fost aduse ulterior mai multor personalităţi precum regizorul James Toback, Kevin Spacey, Brett Ratner şi Roy Price, şeful Amazon Studios şi responsabilul de conţinut al Amazon Video, care a fost înlocuit în cadrul companiei, precum şi Steven Seagal şi John Travolta.

Mel Gibson, născut pe 3 ianuarie 1956, este actor, regizor, producător şi scenarist. A fost recompensat cu două premii Oscar în 1996, pentru pelicula ”Inimă neînfricată/ Braveheart”, la categoriile ”cel mai bun film” şi ”cel mai bun regizor”. Cineastul a fost nominalizat încă o dată la premiile Oscar, în 2017, cu filmul ”Hacksaw Ridge”, la categoria ”cel mai bun regizor”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Recensământ 2024: Câte locuințe şi persoane au fost recenzate până acum

Recensământ 2024: Câte locuințe şi persoane au fost recenzate până acum Au rămas câteva zile până se va încheia Recensământul populației și locuințelor în...

Semnal de alarmă: doar în luna iunie, sute de persoane au fost victime ale accidentelor rutiere

Semnal de alarmă: doar în luna iunie, sute de persoane au fost victime ale accidentelor rutiere Tot mai multe victime pe traseele din țară. Medicii...

Peste 75 la sută dintre grădinițele din R.Moldova și-au suspendat activitatea pe perioada verii

Peste 75 la sută dintre grădinițele din R.Moldova și-au suspendat activitatea pe perioada verii Peste 75 la sută dintre grădinițele din Republica Moldova și-au suspendat...

Mazanca nu-și recunoaște vina: „Nu-i adevărat…”

Mazanca nu-și recunoaște vina: „Nu-i adevărat...” Șeful Biroului Vamal Nord, Nicolae Mazanca, reținut astăzi pentru fapte de corupție, alături de alți șase vameși, nu-și recunoaște...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.