Melania Trump ‘şi-a ieşit din pepeni’: ‘Mai lăsă-mă naibii în pace!’

Publicat:

Prima Doamnă a Americii, Melania Trump, şi-a exprimat dispreţul faţă de relatările din mass-media despre copiii separaţi de părinţi la graniţa dintre Statele Unite şi Mexic în urmă cu doi ani, potrivit unor înregistrări secrete date recent publicităţii, relatează vineri dpa, potrivit agerpres.

“Mai lăsă-mă naibii în pace!”, a spus ea, despre întrebările mass-media privind politica preşedintelui Trump de separare a familiilor la graniţă, într-o conversaţie înregistrată de fosta sa prietenă şi consilieră Stephanie Winston Wolkoff.


Citeşte şi: Donald Trump S-A INFECTAT cu COVID-19! El şi Melania intră în carantină!

Ea s-a declarat iritată de faptul că mass-media nu s-a plâns atunci când predecesorul soţului ei, Barack Obama, a separat copii de părinţi la graniţă. “Au spus ei ceva când Obama a făcut asta?”, a întrebat Melania Trump, conform înregistrării.

Agenţia dpa notează că unele familii de imigranţi au fost separate la graniţă în timpul administraţiei Obama, însă – continuă agenţia – preşedintele Barack Obama nu a avut o politică de separare a familiei, precum cea folosită de Trump pentru a-i descuraja pe solicitanţii de azil şi pe cei care trec frontiera.

Stephanie Winston Wolkoff a prezentat înregistrările joi seară la emisiunea Anderson Cooper 360 de la CNN.

Melania Trump şi-a exprimat de asemenea frustrarea faţă de organizarea anuală a sărbătorii de Crăciun la Casa Albă.

Citeşte şi: Un distrugător american a pătruns în apele teritoriale ale Venezuelei

“Chestii de Crăciun, ştii şi tu, cui naiba îi pasă de chestiile şi decoraţiunile de Crăciun? Dar trebuie să o fac, aşa-i?”, i-a spus Melania Trump confidentei ei într-o conversaţie din iulie 2018.

Stephanie Winston Wolkoff, care a publicat recent o carte în care face dezvăluiri despre relaţia cu Melania Trump, a fost obligată de părăsească administraţia Trump după ce au apărut informaţii că firma ei a primit 26 de milioane de dolari pentru ceremonia de inaugurare din 2016 şi alte evenimente organizate în 2017. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Meta prezintă Movie Gen, noul său generator de video cu ajutorul inteligenței artificiale

Meta prezintă Movie Gen, noul său generator de video cu ajutorul inteligenței artificiale Compania Meta a prezentat Movie Gen, noul său generator de video cu...

Antarctica ‘înverzește’ într-un ritm alert din cauza schimbărilor climatice

Antarctica 'înverzește' într-un ritm alert din cauza schimbărilor climatice Un nou studiu arată că porțiunea acoperită de vegetație din Peninsula Antarctică a crescut de peste...

Sky News a renunţat la interviul cu Boris Johnson din cauza interdicţiei de înregistrare

Sky News a renunţat la interviul cu Boris Johnson din cauza interdicţiei de înregistrare Sky News a renunţat la un interviu cu Boris Johnson, după...

Care sunt cele mai frumoase și alese flori de toamnă

Care sunt cele mai frumoase și alese flori de toamnă Nu doar primăvara este un anotimp al florilor, și toamna are propriul farmec și există...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.