Melbourne ANULEAZĂ artificiile de Revelion

Publicat:

Spectacolul de focuri de artificii organizat de Revelion la Melbourne, al doilea oraş ca mărime din Australia, a fost anulat şi înlocuit cu un festival de mâncare stradală, cu durata de două zile, din cauza pandemiei de COVID-19, a anunţat luni consiliul municipal din Melbourne, potrivit Xinhua şi agerpres.

Decizia a fost luată pentru a evita adunările mari de persoane în condiţiile în care spectacolul de focuri de artificii atrage de obicei circa 400.000 de entuziaşti, au precizat autorităţile municipale într-un comunicat.


Vezi şi: SpaceX a decolat cu oameni la bord spre Staţia Spaţială Internaţională – VIDEO

În schimb, numeroase spaţii pentru servirea mesei vor fi instalate în diverse zone din Melbourne, încurajând oamenii să se bucure de festivităţile dedicate Anului Nou în peste 50 de locaţii, cum ar fi Flinders Lane şi Little Bourke Street, două străzi pline cu restaurante.

Primarul din Melbourne, Sally Capp, a declarat că evenimentul New Year Street Feasts va susţine industria ospitalităţii, grav afectată în perioada de izolare la domiciliu.

”A fost un an incredibil de dificil şi vrem să-i marcăm finalul sărbătorind şi susţinând minunatele cafenele, baruri şi restaurante din Melbourne”, a precizat Capp.

Citeşte şi: Incendiu puternic într-o staţie de metrou din Berlin! Patru oameni au fost răniţi

Decizia de anulare a focurilor de artificii a fost luată după ce Melbourne a ieşit recent din perioada de izolare de aproape patru luni impusă pentru încetinirea transmiterii COVID-19.

Luni, statul australian Victoria, cu capitala la Melbourne, a înregistrat cea de-a 17-a zi consecutivă fără niciun caz nou de COVID-19 sau decese asociate noului coronavirus.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Primarul orașului New York, Eric Adams, pus sub acuzare

Primarul orașului New York, Eric Adams, pus sub acuzare Primarul orașului New York, Eric Adams, a fost pus sub acuzare pentru cel puțin o acuzație...

Evenimentele Zilei de 27 septembrie în Istorie

Evenimentele Zilei de 27 septembrie în Istorie 27 septembrie este a 270-a zi a calendarului gregorian și a 271-a zi în anii bisecți. 95 zile...

Horoscop 27 septembrie 2024

Horoscop 27 septembrie 2024 Astrologii au veşti bune pentru unele zodii, pe care intuiţia lor extraordinară le salvează din situaţii disperate. În schimb, nativii altor...

Cotaţia argintului este la cel mai ridicat nivel din ultimii 12 ani

Cotaţia argintului este la cel mai ridicat nivel din ultimii 12 ani Cotaţia argintului a atins joi cel mai ridicat nivel de după 2012, pe...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.