Membrul unui grup infracţional a fost reținut în timp ce încerca să fugă din Republica Moldova

Publicat:

Membrul unui grup infracţional a fost reținut în timp ce încerca să fugă din ţară

Un bărbat de 51 de ani, cu mai multe cetățenii, inclusiv moldovenească, a fost reținut de oamenii legii pentru 72 de ore. Acesta este bănuit de implicare în organizarea migrației ilegale pentru patru cetățeni ucraineni.

Potrivit Poliției de Frontieră, migranții ar fi oferit aproximativ 4.000 de dolari pentru preluarea și transportarea din orașul Odessa până la linia de frontieră a Republicii Moldova, transmite Știri.md.


Pentru a eschiva de la răspunderea penală, bărbatul a încercat să fugă din țară. Cu toate acestea, el a fost depistat în fluxul de călători din punctul de trecere a frontierei Cahul. De menționat că, din luna octombrie 2023 bărbatul era dat în urmărire națională.

Membrul unui grup infracţional a fost reținut în timp ce încerca să fugă din ţară

Drept urmare, polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Sud în comun cu Procuratura Cahul au documentat ilegalitatea persoanei, care împreună cu alți complici, a constituit un grup infracțional specializat în organizarea migrației ilegale. Fiecare membru al grupului avea rolul său determinat în comiterea infracțiunii.

Bărbatul bănuit este de 51 de ani și originar din localitatea Burlăceni, raionul Cahul.

În continuare, de către ofițerii de urmărire penală ai Direcției sunt întreprinse măsuri procesuale în vederea documentării și atragerii la răspundere a persoanelor implicate în acțiunea ilegală, cu respectarea normelor de prezumție a nevinovăției.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Trei treceri ilegale ale frontierei în ultimele 24 de ore; Peste 20 de străini nu au fost lăsați să intre în RM

Trei treceri ilegale ale frontierei în ultimele 24 de ore; Peste 20 de străini nu au fost lăsați să intre în RM În punctele de...

Cum se amestecă Rusia în alegerile din România. Expert: ‘Facem parte dintre inamicii lor mai abordabili’

Cum se amestecă Rusia în alegerile din România. Expert: 'Facem parte dintre inamicii lor mai abordabili' Federația Rusă caută și, de multe ori, reușește să...

Cum arată Ziua Vinului în fotografii în PMAN

Cum arată Ziua Vinului în fotografii în PMAN Sursa: ipn.md

Un olandez, arestat în Rusia pentru ‘violenţă’ împotriva unui ofiţer de poliţie

Un olandez, arestat în Rusia pentru 'violenţă' împotriva unui ofiţer de poliţie Justiţia rusă a dispus vineri plasarea în arest provizoriu a unui cetăţean olandez...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.