X

Mesaj RO-Alert în România. Ar fi căzut bucăți de drone

Mesaj RO-Alert în România. Ar fi căzut bucăți de drone

Autorităţile române au emis vineri noaptea mesaj RO-Alert pentru zona de nord a judeţului Tulcea prin care populaţia a fost informată că există posibilitatea căderii unor obiecte, după ce structurile cu rol de apărare din cadrul MApN au identificat drone care se apropiau de teritoriul naţional.

”În cursul nopţii trecute, la ora 01:00, a fost emis un mesaj RO-Alert pentru zona de Nord a judeţului Tulcea prin care populaţia a fost informată ca există posibilitatea căderii unor obiecte pe teritoriul naţional. Acest mesaj a fost emis după ce structurile cu rol de apărare din cadrul MApN au identificat drone care se apropiau de teritoriul naţional”, anunţă vineri dimineaţă ISU.
Localităţile din judeţul Tulcea în care a fost emis mesajul ro-alert sunt: Jijila, Grindu, Văcăreni, Luncaviţa, Isaccea, Niculiţel, Somova, Tulcea, Ceatalchioi, Nufăru, Frecăţei, Hamcearca, Maliuc, Pardina, Chilia Veche, C A Rosetti, Sulina.
Alarma aeriană a încetat la ora 01:43, iar în dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „DELTA” al judeţului Tulcea nu au fost înregistrate apeluri la numărul unic de urgenţă 112.

 

Tags: căzutedroneRO-Alert
Categorii: Știrile zileiU.E.