X

Meta prezintă Movie Gen, noul său generator de video cu ajutorul inteligenței artificiale

Meta prezintă Movie Gen, noul său generator de video cu ajutorul inteligenței artificiale

Compania Meta a prezentat Movie Gen, noul său generator de video cu ajutorul inteligenței artificiale. Totuși, organizatorii evenimentului nu au spus când va putea fi utilizat de public noul program. Alte programe asemănătoare realizate de Meta au fost prezentate, dar nu sunt lansate pe piață.

Meta a prezentat vineri noua sa interfață Movie Gen, care va permite utilizatorilor să realizeze videoclipuri audio din text sau imagini. Movie Gen este al treilea model de generator de imagini de la Meta, primele versiuni fiind lansate în iulie 2022 și în noiembrie 2023. Niciuna dintre cele trei interfețe nu este accesibilă publicului, potrivit stiripesurse.

Citește și: Forbes: Gazprom devine cea mai neprofitabilă corporație rusă, cu pierderi nete record

Ele sunt în continuare testate de specialiștii care lucrează pentru îmbunătățirea software-ului. De asemenea, organizatorii evenimentului de vineri nu au oferit o dată de lansare pentru ultima versiune, potrivit Le Figaro.

Movie Gen poate produce un videoclip dintr-o cerere scrisă, dar și dintr-o simplă fotografie. De asemenea, oferă funcționalitate de editare pentru un videoclip existent. Modelul oferă și opțiunea privind adăugarea unei coloane sonore la videoclip, pe același principiu de solicitare în limbajul de zi cu zi.

Citește și: Majoritatea moldovenilor susține aderarea țării la UE și doresc să participe la referendum (sondaj)

Tags: MetaMovie Genvideoclipuri
Diverse