Miami Beach renunță la interdicția de circulație nocturnă

Publicat:

După o interdicţie de circulaţie pe timp de noapte, în vigoare de peste două săptămâni în Miami Beach din cauza petrecerilor pe plajă, uneori haotice, ocazionate de vacanţa de primăvară a elevilor şi studenţilor, autorităţile din acest oraş din statul Florida au decis să renunţe la această restricţie, potrivit DPA și agerpres.

Municipalitatea din Miami Beach a decis marţi să anuleze interdicţia de circulaţie începând cu ora locală 20:00, care viza perioada cuprinsă între joi seara şi până duminică seara. Celelalte restricţii locale vor rămâne însă în vigoare.


Citește și: Madrilenii se înghesuie să se vaccineze cu AstraZeneca

Din 8 aprilie şi până pe 12 aprilie, toate cafenelele de pe trotuare, inclusiv spaţiile închise ale restaurantelor, vor trebui să îşi suspende activităţile în fiecare seară de la ora 20:00 până la ora 06:00 în zona de risc maxim. Acea zonă include cele mai importante bulevarde comerciale din Miami Beach.

Pe pasarela rutieră MacArthur, poliţia va instala un radar pentru a înregistra numerele automobilelor circulând între orele 22:00 şi 06:00 în nopţile de vineri şi sâmbătă.

Deşi interdicţia de circulaţie pe timp de noapte a fost anulată în oraşul Miami Beach, aceasta rămâne în vigoare în districtul Miami-Dade între orele 24:00 – 06:00, până la expirarea ei, pe 12 aprilie.

Citește și: Democrații lui Moon Jae-in PIERD alegerile în Seul şi Busan

În timpul acelor interdicţii nocturne din Miami Beach, mulţi proprietari de magazine şi rezidenţi s-au declarat îngrijoraţi de impactul unor astfel de măsuri.

La o săptămână după implementarea lor, grupuri de rezidenţi s-au reunit în faţa Primăriei locale pentru a protesta faţă de modul în care autorităţile gestionau mulţimile de elevi şi de studenţi veniţi în regiune cu ocazia vacanţei de primăvară, îndemnându-i pe responsabilii locali să adopte măsuri mai dure pentru a limita petrecerile nocturne organizate pe plajele din South Beach. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Veronica Dragalin: În ultimii doi ani a scăzut mult încrederea procurorilor în vetting

Veronica Dragalin: În ultimii doi ani a scăzut mult încrederea procurorilor în vetting În ultimii doi ani a scăzut mult încrederea procurorilor în procesul de...

O femeie, medic stomatolog, din R. Moldova, ucisă cu bestialitate în propriul său cabinet stomatologic din Brăila

O femeie, medic stomatolog, din R. Moldova, ucisă cu bestialitate în propriul său cabinet stomatologic din Brăila Momente de groază, aseară, în Brăila. Un medic...

Radu Marian: Actualul guvern a construit de trei ori mai multe drumuri

Radu Marian: Actualul guvern a construit de trei ori mai multe drumuri Radu Marian, deputat PAS, a scris că actualul guvern a construit de trei...

O companie farmaceutică germană intenționează să intre pe piața farmaceutică din Moldova

O companie farmaceutică germană intenționează să intre pe piața farmaceutică din Moldova Un grup farmaceutic german, cunoscut pentru portofoliul său impresionant în oncologie, hematologie, urologie...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.