X

Michael Bolton a fost operat pe creier

Michael Bolton a fost operat pe creier

Cântăreţul american Michael Bolton şi-a întrerupt turneul şi se află în prezent în convalescenţă după ce a fost operat recent pentru extirparea unei tumori cerebrale, informează BBC, potrivit stiripesurse.ro.

Artistul, în vârstă de 70 de ani, a dezvăluit pe Instagram că a primit acel diagnostic la sfârşitul anului trecut şi că a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală imediată.

Citeşte şi: Următoarea țintă poate fi R.Moldova, dacă Putin câștigă în Ucraina

“Datorită unei echipe medicale incredibile, operaţia a fost un succes. Acum mă recuperez acasă şi sunt înconjurat de dragostea şi sprijinul extraordinar al familiei mele”, a declarat starul american.

El a precizat totodată că turneul său a intrat într-o “pauză temporară”.

Michael Bolton trebuia să îşi reia turneul în luna februarie, cu concerte programate în Statele Unite, Regatul Unit, Canada şi Elveţia.

Michael Bolton a fost operat pe creier

“Întotdeauna este cel mai greu lucru pentru mine să-mi dezamăgesc fanii sau să amân un spectacol, dar să nu vă îndoiţi că muncesc din greu pentru a-mi accelera recuperarea şi pentru a mă întoarce în curând pe scenă”, a scris artistul în acel mesaj, adresându-se fanilor săi.

Michael Bolton, ale cărui albume s-au vândut în peste 75 de milioane de copii, este cunoscut pentru piese de mare succes precum “How Am I Supposed to Live Without You”, “When a Man Loves a Woman” şi “Said I Loved You…But I Lied”.

El a jucat şi în câteva seriale de televiziune, cum ar fi “The Nanny”, “Glee” şi “Awkwafina is Nora from Queens”. Celebrul cântăreţ a concurat şi în versiunea americană a concursului televizat de talente “The Masked Singer” în 2023.

Tags: Michael Bolton
Știrile zilei