Mihail Saakașvili: Sunt singura persoană din lume pe care Putin a promis că o va ucide și care este încă în viață

Publicat:

 

Mihail Saakașvili: Sunt singura persoană din lume pe care Putin a promis că o va ucide și care este încă în viață

Fostul preşedinte georgian Mihail Saakaşvili, aflat este în arest de la întoarcerea sa din exil la începutul lui octombrie. A scris pe site-ul de știri gordonua.com. despre moartea lui Navalanîi.


Încă de la început, el a condamnat invazia pe scară largă și a cerut integritatea Ucrainei în cadrul granițelor recunoscute internațional.

Totodată, a menționat că după ce a fost otrăvit cu metale grele într-o închisoare din Georgia, la câteva zile după invazie, Navalnîi și-a cerut scuze public poporului georgian pentru observațiile sale în 2008 și a cerut, de asemenea, încetarea tratamentul inuman față de mine. „Știu că mulți ucraineni și georgieni încă nu l-au iertat, dar încă cred că în situația lui astfel de schimbări de poziție necesită un curaj suplimentar.”

„În ceea ce mă privește, deja în 2008 i-a promis ferm lui Sarkozy că mă va spânzura de testicule. O amenințare pe care a repetat-o ​​ulterior la conferințe de presă. Adică sunt singura persoană din lume pe care Putin a promis că o va ucide și care este încă în viață.”

A mai adăugat că guvernul georgian, și în special forțele de securitate, sunt complet sub controlul serviciilor speciale ruse. „Am ascultat recent un interviu cu Evghenia Kara-Murza și s-a dovedit că simptomele observate la soțul ei după otrăvire sunt 100% similare cu simptomele mele.”

,,Acesta este motivul pentru care Ucraina, Franța, Polonia, Lituania și Parlamentul European cer eliberarea mea. Majoritatea poporului georgian cere și asta, dar toate acestea sunt rupte până acum de rezistența oligarhului ruso-georgian Ivanishvili, care este complet legat de Moscova.”

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

China vrea să construiască o cale ferată subacvatică către SUA

China vrea să construiască o cale ferată subacvatică către SUA China are în prezent una dintre cele mai extinse și impresionante rețele feroviare de mare...

Mitul celor doi litri de apă pe zi. Medic: ‘Pacienții cu hipertensiune dacă beau doi litri pe zi s-au umflat’

Mitul celor doi litri de apă pe zi. Medic: 'Pacienții cu hipertensiune dacă beau doi litri pe zi s-au umflat' Ideea că trebuie să bem...

Mallorca, paradisul aglomerat. Turismul record din Spania amenință stilul de viață al localnicilor

Mallorca, paradisul aglomerat. Turismul record din Spania amenință stilul de viață al localnicilor Realitatea din spatele turismului de succes din Spania este una din ce în ce...

JO 2024: Papa Francisc salută puterea unificatoare a sportului

JO 2024: Papa Francisc salută puterea unificatoare a sportului Papa Francisc a salutat duminică puterea unificatoare a sportului, înaintea Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.