X

Mijlocaşul echipei Manchester City, Matheus Nunes, arestat pentru că a furat telefonul unui fan

Mijlocaşul echipei Manchester City, Matheus Nunes, arestat pentru că a furat telefonul unui fan

Mijlocaşul echipei Manchester City, Matheus Nunes, a fost arestat într-un club de noapte din Madrid după ce a furat telefonul unui fan care îl fotografia în zona toaletelor, relatează Daily Mail.

Matheus Nunes, în vârstă de 26 de ani, a fost arestat pe 8 septembrie pentru că a furat telefonul unei persoane care îi făcea fotografii la toaletă fără permisiunea sa. Mijlocaşul a fost dus la o secţie de poliţie din Madrid, unde a fost depusă o plângere pentru furt. El a fost eliberat pe cauţiune câteva ore mai târziu, potrivit stiripesurse.

Citește și: Aproape 46% dintre moldoveni vor modificarea Constituţiei pentru aderarea la UE (sondaj)

Incidentul a avut loc în jurul orei 5:30 dimineaţa în clubul de noapte La Riviera. Potrivit autorităților, Nunes a smuls telefonul mobil al unui bărbat în vârstă de 58 de ani aflat în zona toaletelor, însă circumstanțele nu sunt clare cu exactitate. Unii martori au declarat că presupusa victimă ar fi încercat să îi facă jucătorului o fotografie în toaletă şi că fotbalistul nervos i-ar fi luat telefonul mobil fără să i-l mai dea înapoi. Potrivit altei versiuni, portughezul a suspectat că bărbatul de 58 de ani i-a făcut o fotografie după ce s-au întâlnit în zona toaletelor și s-a grăbit să îi ia telefonul.

Se așteaptă ca Nunes să fie judecat pentru acest incident, dar va continua între timp cu Manchester City. Jucătorul se afla la Madrid cu prietenii pentru a profita de pauza internaţională, deoarece nu fusese selecţionat pentru Portugalia. El a revenit pe teren o săptămână mai târziu, intrând pe final de meci în victoria cu 2-1 în Premier League cu Brentford.

Citește și: Preşedintele Comitetului militar al NATO: Ucraina are dreptul legal şi militar de a lovi adânc în interiorul Rusiei pentru a obţine un avantaj de luptă

Tags: Manchester CityMatheus Nunes
Sport