X

Mike Tyson a deschis prima sa cafenea cu produse din canabis din Europa, în Amsterdam

Celebrul boxer Mike Tyson a declarat, la deschiderea cafenelei sale, că și-a îndeplinit un mare vis, având primul coffeeshop din Europa, în Amsterdam. Tyson, cunoscut pentru că folosește canabis de multă vreme, a declarat că a testat și aprobat toate produsele pe care le vinde , informează mediafax.

Mike Tyson are o fermă de canabis în statul american California și a deschis anterior o cafenea cu canabis în Canada.

Citește și : Donald Trump este pus sub acuzare în New York. Ce înseamnă şi ce urmează din punct de vedere juridic

„Coffeeshop Tyson 2.0” s-a deschis la Amsterdam, fiind prima cafenea deschisă de celebrul boxer în Europa.

În Spuistraat, în centrul orașului, pe o suprafață de 1200 de metri pătrați, cafeneaua va fi una dintre cele mai mari de acest gen.

Mike Tyson a subliniat că deschiderea primei cafenele cu canabis din Amsterdam a fost un vis devenit realitate.

„Aici, fanii se pot bucura de produsele mele preferate. Le-am încercat și le-am testat pe toate. Abia aștept să împărtășesc unele dintre ele cu Europa”.

Mihe Tyson a spus că a început să folosească canabis pentru a-și calma nervii și pentru a-și ușura durerea provocată de operație.

Directorul executiv al Coffeeshop Tyson 2.0, Adam Wilks, a declarat, de asemenea, că își extind prezența internațională cu Amsterdam, care este vizitat de peste 18 milioane de turiști în fiecare an.

Wilks a declarat: „Așteptăm cu nerăbdare să introducem brandul și stilul de viață Tyson 2.0 în Amsterdam și să ne servim fanii europeni cu produsele de top din industrie pentru care suntem renumiți”, Potrivit directorului general din SUA, misiunea Tyson 2.0 este puritatea, precizia și accesibilitatea largă

Citește și : Putin a numit un cunoscut blogger militar ca şef al Gărzii Naţionale Ruse din Doneţk

Utilizarea canabisului medical a fost permisă în California din 1998. Guvernul statului a legalizat, de asemenea, consumul de canabis în scop recreativ începând cu 1 ianuarie 2018. De atunci, Mike Tyson cultivă canabis la ferma sa din apropierea Parcului Național Death Valley. În Țările de Jos, în conformitate cu „legea toleranței”, o anumită cantitate de canabis este păstrată din 1976 și este permisă vânzarea de marijuana în cafenelele numite coffeeshops.

Tags: amsterdamcafeneacanabiseuropaMike Tyson
Categorii: Diaspora