Miliardar rus, ucis într-un accident rutier în Marea Britanie, în timp ce îşi plimba câinele

Publicat:

Un miliardar rus în vârstă de 49 de ani a fost ucis într-un accident rutier, în timp ce îşi plimba câinele, în Marea Britanie, au confirmat autorităţile, transmite CNN, potrivit mediafax.

Poliţia din Surrey a confirmat că Dmitry Obretetskiy, în vârstă de 49 de ani, a murit la sfârşitul lunii noiembrie, în urma unui incident petrecut în Oxshott, un sat în apropiere de Londra.


Citește și : Peste 100 de incendii de vegetație sunt active în Australia. Orașul Sydney, amenințat de un ‘mega-focar’

Cazul lui Obretetski este cel mai recent în seria deceselor unor cetăţeni ruşi proeminenţi, stabiliţi în Marea Britanie. Miliardarul a fost transportat la spital, acest fiind grav rănit, a declarat poliţia din Surrey.

Trei vehicule au fost implicate în accidentul rutier. Până acum, poliţiştii nu au arestat pe nimeni, dar o investigaţie este încă în desfăşurare. Familia miliardarului a spus că bărbatul era „liniştit şi retras”.

Pavel Borovkov, prieten al bărbatului de 15 ani, a confirmat pentru CNN că afirmaţiile făcute pentru site-ul web LIFE, în care a pus la îndoială circumstanţele decesului lui Obretetskiy, erau adevărate.

Borovkov a declarat pentru LIFE că „oamenii din Londra conduc foarte prudent”. „Nu exclud faptul că a fost lovit intenţionat de o maşină”, a spus bărbatul.

Citește și : Statele Unite anunţă o recompensă de 5 milioane dolari pentru capturarea unui traficant de droguri mexican

Obretetskiy era proprietarul Magnat Trade Enterprise, distribuitorul oficial pentru Mars, Nestle, Procter & Gamble în Rusia.

Potrivit paginii web din Rusia gazeta.ru, Obretetskiy se mutase împreună cu familia sa la Londra în urmă cu mai mulţi ani.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Un moldovean l-a ucis pe bătrânul de care avea grijă în Italia

Un moldovean l-a ucis pe bătrânul de care avea grijă în Italia Un bărbat de 81 ani din Italia a fost omorât cu cruzime de...

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău La sfârșitul celei de-a treia săptămâni a lunii august, la Chișinău va fi organizat Diaspora Business Forum...

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă Încă un cetățean moldovean este acuzat de comiterea unei...

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon Angelina Soares De Souza, o femeie de 46...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.