Militari din Ungaria, Austria, Croaţia, Slovacia şi Slovenia participă la exerciţiile militare Black Swan2021

Publicat:

Militari din Ungaria, Austria, Croaţia, Slovacia şi Slovenia iau parte săptămâna aceasta la exerciţiile militare Black Swan 2021, cu prilejul lansării comandamentului regional pentru operaţiuni speciale de la Szolnok (centrul Ungariei), relatează marţi MTI, potrivit agerpres.

Exerciţiile, care beneficiază de asistenţa unor instructori din SUA şi Germania, se desfăşoară şi pe teritoriul Croaţiei şi Slovaciei, operaţiunile fiind coordonate de comandamentul de la Szolnok.


Citește și : 260 de ONG-uri cer 5,5 miliarde de dolari pentru a salva de la foamete 34 de milioane de oameni

La manevre participă 800 de militari şi 14 aeronave şi tot în cadrul lor pe secţiunea Dunării din Budapesta vor opera în următoarele zile ambarcaţiuni militare americane.

În alte părţi din Ungaria, în cadrul aceloraşi exerciţii au loc manevre ce implică deplasarea de vehicule militare pe drumuri publice şi şocuri sonice generate de aeronave militare, a menţionat într-o conferinţă de presă comandantul de operaţiuni speciale Tamas Sandor.

Manevrele Black Swan sunt organizate în conexiune cu exerciţiile americane Trojan Footprint-South 2021 şi Blue Sky şi se înscriu în seria de exerciţii Defender Europe 2021.

Manevrele se derulează conform planului, dar ţinând cont totodată de restricţiile legate de coronavirus, menţionează MTI.

Citește și : O cofetărie din Ungaria vinde deserturi în formă de vaccin: Galben pentru AstraZeneca, verde pentru Pfizer

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit Grupul farmaceutic american Pfizer va testa în studii clinice o versiune modificată a unui...

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri?

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri? Studiu FTC: Majoritatea aplicațiilor și site-urilor web cu abonament practică...

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk Platforma X, fostă Twitter, a lui Elon Musk...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.