X

Millie Bobby Brown şi fiul lui Jon Bon Jovi s-au căsătorit într-o ‘ceremonie în familie’

Cântăreţul Jon Bon Jovi a confirmat că fiul lui Jake Bongiovi s-a căsătorit cu actriţa Millie Bobby Brown, vedeta serialului ”Stranger Things”, în cadrul unei ”ceremonii restrânse, în familie”, informează DPA şi PA Media.

Actriţa britanică, în vârstă de 20 de ani, a cunoscut succesul graţie rolului Eleven din serialul SF realizat de Netflix ”Stranger Things”. A jucat şi rolul principal în seria de filme ”Enola Holmes”, potrivit stiripesurse.ro.

Citește și: Preţurile mondiale la alimente au crescut în aprilie, pentru a doua lună la rând: Scumpiri la carne și cereale

Tinerii s-au logodit în aprilie 2023, prilej cu care Millie Bobby Browna a publicat o fotografie pe Instagram alături de Jake Bongiovi, care are 22 de ani şi este fotomodel. În imagine, cei doi apar îmbrăţişaţi, iar actriţa poartă un inel de logodnă.

Actriţa a însoţit fotografia de mesajul: ”I’ve loved you three summers now, honey, I want ’em all.” (”Te iubesc de trei veri, dragule, le vreau pe toate”), un citat din melodia lui Taylor Swift ”Lover”.

Rockerul Bon Jovi a confirmat că cei doi s-au căsătorit, cu prilejul prezenţei în emisiunea ”The One Show” de la BBC.

”Se simt minunat, sunt pur şi simplu fantastici”, a spus cântăreţul când a fost întrebat despre cei doi tineri.

Citește și: STUDIU/ În Republica Moldova, cel mai mult migrează persoanele de la 25 la 34 de ani. Ce spun experții

”A fost o nuntă foarte restrânsă, în familie. Mireasa a arătat superb, iar Jake este în al nouălea cer. E adevărat”.

Părinţii lui Jake Bongiovi sunt Dorothea Hurley şi Jon Bon Jovi, liderul trupei omonime, cunoscută pentru hituri precum ”Livin’ On a Prayer” şi ”You Give Love a Bad Name”.

Tags: Jon Bon JoviMillie Bobby Brown
Diverse