X

Ministrul Agriculturii din România efectuează vineri o vizită de lucru la Chișinău

Ministrul Agriculturii din România efectuează vineri o vizită de lucru la Chișinău

O delegaţie condusă de ministrul Agriculturii, Florin-Ionuţ Barbu, va efectua vineri o vizită de lucru în Republica Moldova, la invitaţia viceprim-ministrului Vladimir Bolea, ministrul Agriculturii şi Industriei Alimentare al Republicii Moldova.

Conform unui comunicat al MADR, agenda vizitei cuprinde participarea la conferinţa tematică privind promovarea unui cadru agricol rezilient în Republica Moldova, reforma sectorului agricol şi bune practici, potrivit stiripesurse.

Citește și: Majoritatea moldovenilor susține aderarea țării la UE și doresc să participe la referendum (sondaj)

Potrivit sursei citate, evenimentul se va bucura de prezenţa comisarului european pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală, Janusz Wojciechowski, a miniştrilor ţărilor europene şi a unor reprezentanţi la nivel înalt din ţările baltice.

Manifestarea este organizată în contextul procesului de integrare europeană a Republicii Moldova şi va avea formatul unei dezbateri interactive cu fermierii în cadrul căreia invitaţii vor împărtăşi din experienţa ţărilor lor în cadrul procesului de aderare la Uniunea Europeană, se menţionează în comunicat.

Citește și: Forbes: Gazprom devine cea mai neprofitabilă corporație rusă, cu pierderi nete record

Tags: chisinauFlorin-Ionuţ Barburepublica moldovaVladimir Bolea
Externe