X

Ministrul Apărării, întrevederi de rămas bun cu ambasadorii Ucrainei și Norvegiei

Ministrul Apărării, întrevederi de rămas bun cu ambasadorii Ucrainei și Norvegiei

Cooperarea bilaterală în domeniul apărării dintre R. Moldova și Norvegia, analiza oportunităților de asistență pentru dezvoltarea capacităților de apărare, dar și posibilitățile de avansare a relațiilor de cooperare dintre cele două instituții de apărare au fost subiectele discutate de ministrul Apărării, Anatolie Nosatîi, în cadrul unei întrevederi cu ambasadorul Norvegiei în Republica Moldova, E.S. Siri Barry.

Întâlnirea a avut loc în contextul finalizării mandatului E.S. Siri Barry în statul nostru. În context, ministrul Apărării i-a mulțumit ambasadorului norvegian pentru colaborarea fructuoasă și i-a urat mult succes în activitatea ulterioară, potrivit deschide.md.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

Tot astăzi, ministrul Anatolie Nosatîi a avut o întrevedere de curtoazie cu Marko Șevcenko, ambasadorul Ucrainei la Chișinău, în contextul finalizării mandatului acestuia. Temele de discuție dintre cei doi oficiali au vizat eforturile susținute în promovarea păcii și stabilității regionale, consolidarea dialogului și cooperării internaționale, precum și procesul de integrare europeană a celor două state.

Tags: AmbasadoriAnatolie NosatîiMoldovaNorvegia
Politică