X

Ministrul armean al educaţiei le cere elevilor şi studenţilor să se autoizoleze înaintea redeschiderii şcolilor

Ministrul armean al educaţiei, Araik Harutiunian, le-a cerut elevilor şi studenţilor să intre în carantină voluntară sau să-şi limiteze contactele sociale ca măsură de precauţie înaintea începerii noului an de învăţământ, la mijlocul lui septembrie, informează marţi agenţia ARMENPRESS, scrie agerpres.

‘Pentru a implementa în totalitate procesul educaţional pe parcursul anului şi pentru a evita noi restricţii, vă rugăm, în măsura posibilului, să asiguraţi între 1-14 septembrie o limitare a contactelor elevilor, o carantină voluntară, astfel încât să întrerupem la maximum transmiterea pandemiei şi să nu aducem virusul în şcoli, precum şi să ajutăm sistemul de sănătate să reducă şi mai mult numărul de infectări’ cu coronavirus, le-a transmis ministrul Harutiunian părinţilor, elevilor şi studenţilor.

Citește și : Trump a declarat că va graţia marţi o persoană ‘foarte, foarte importantă’

Armenia a raportat marţi 145 de cazuri noi de infectare confirmate şi opt decese în urma complicaţiilor bolii COVID-19 în ultimele 24 de ore.

Bilanţul deceselor este de 832, cifră care nu include alte 245 de decese ale unor persoane infectate cu coronavirus, dar care au murit de boli preexistente, conform Centrului pentru prevenirea şi controlul maladiilor.

Numărul total de infectări a ajuns la 41.846, din care 5.787 de cazuri active în prezent.

Citește și : Numărul total de cazuri de COVID-19 depăşeşte 250.000 în Turcia

 

Tags: Araik Harutiuniancarantinacoronaviruscovid-19pandemierestricții
Categorii: Diaspora