Ministrul de interne al Indiei, internat din nou în spital pentru tratament post-COVID

Publicat:

Ministrul federal de interne al Indiei, Amit Shah, a fost internat din nou în spital acuzând oboseală şi dureri în tot corpul, la câteva zile după ce a fost declarat vindecat de COVID-19, au anunţat marţi oficiali indieni, informează dpa, potrivit agerpres.

Shah, influentul lider al partidului aflat la putere, considerat adjunctul premierului Narendra Modi, a fost internat luni seara la Institutul de Ştiinţe Medicale All India (AIIMS) din New Delhi.


Citește și : Trump a declarat că va graţia marţi o persoană ‘foarte, foarte importantă’

“Amit Shan s-a plâns de oboseală şi dureri în tot corpul în ultimele trei-patru zile. El a fost testat negativ pentru COVID-19. El a fost internat la AIIMS pentru tratament post-COVID. El se simte comfortabil şi îşi continuă lucrul din spital”, a informat într-un comunicat purtătoarea de cuvânt a spitalului Aarti Vij.

Surse spitaliceşti au declarat pentru mass-media că Shan a fost dus la spital în condiţiile în care avea febră moderată şi probleme respiratorii.

Shan, 55 de ani, a fost externat dintr-un spital privat vineri, după ce a fost declarat vindecat de COVID-19. El a scris pe Twitter că se va afla în izolare la domiciliu alte câteva zile, la sfatul medicilor săi.

Citește și : Numărul total de cazuri de COVID-19 depăşeşte 250.000 în Turcia

India este a treia cea mai afectată ţară din lume, după SUA şi Brazilia, cu peste 2,7 milioane de persoane infectate şi 51.797 de morţi de COVID-19, şi a raportat cel mai mare număr de contaminări pe plan global în decurs de două săptămâni, cu peste 50.000 de cazuri zilnic.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ucraina nu poate să oprească avansarea trupelor ruse. Zelenski dă vina pe Occident

Ucraina nu poate să oprească avansarea trupelor ruse. Zelenski dă vina pe Occident În ciuda înțelegerilor de securitate și ale pachetelor de ajutor militar promise...

Messi a vrut să facă show, dar a fost aproape să-și ”îngroape” echipa! Emiliano Martinez, eroul Argentinei

Messi a vrut să facă show, dar a fost aproape să-și ”îngroape” echipa! Emiliano Martinez, eroul Argentinei Argentina a reușit să se califice în semifinale...

A început perioada de coșmar pentru cei alergici la ambrozie. În Chișinău sunt zone întregi pline de această plantă

A început perioada de coșmar pentru cei alergici la ambrozie. În Chișinău sunt zone întregi pline de această plantă A început o perioadă sufocantă pentru...

Ucraina are nevoie de mai mult ajutor pentru a câștiga războiul, nu doar de cuvinte de sprijin din partea Occidentului (Washington Post)

Ucraina are nevoie de mai mult ajutor pentru a câștiga războiul, nu doar de cuvinte de sprijin din partea Occidentului (Washington Post) Săptămâna viitoare, la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.