X

Ministrul de interne al Indiei, internat din nou în spital pentru tratament post-COVID

Ministrul federal de interne al Indiei, Amit Shah, a fost internat din nou în spital acuzând oboseală şi dureri în tot corpul, la câteva zile după ce a fost declarat vindecat de COVID-19, au anunţat marţi oficiali indieni, informează dpa, potrivit agerpres.

Shah, influentul lider al partidului aflat la putere, considerat adjunctul premierului Narendra Modi, a fost internat luni seara la Institutul de Ştiinţe Medicale All India (AIIMS) din New Delhi.

Citește și : Trump a declarat că va graţia marţi o persoană ‘foarte, foarte importantă’

“Amit Shan s-a plâns de oboseală şi dureri în tot corpul în ultimele trei-patru zile. El a fost testat negativ pentru COVID-19. El a fost internat la AIIMS pentru tratament post-COVID. El se simte comfortabil şi îşi continuă lucrul din spital”, a informat într-un comunicat purtătoarea de cuvânt a spitalului Aarti Vij.

Surse spitaliceşti au declarat pentru mass-media că Shan a fost dus la spital în condiţiile în care avea febră moderată şi probleme respiratorii.

Shan, 55 de ani, a fost externat dintr-un spital privat vineri, după ce a fost declarat vindecat de COVID-19. El a scris pe Twitter că se va afla în izolare la domiciliu alte câteva zile, la sfatul medicilor săi.

Citește și : Numărul total de cazuri de COVID-19 depăşeşte 250.000 în Turcia

India este a treia cea mai afectată ţară din lume, după SUA şi Brazilia, cu peste 2,7 milioane de persoane infectate şi 51.797 de morţi de COVID-19, şi a raportat cel mai mare număr de contaminări pe plan global în decurs de două săptămâni, cu peste 50.000 de cazuri zilnic.

Tags: AIIMSAmit ShahCovidIndiaNew Delhi
Categorii: Știrile zilei