X

Ministrul german al apărării a rămas CARANTINATĂ în biroul ei din Berlin

Ministrul german al apărării, Annegret Kramp-Karrenbauer, se află în carantină la biroul ei din Berlin şi nu va merge acasă în acest week-end după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu noul coronavirus, relatează dpa, potrivit agerpres.

Un purtător de cuvânt al ministerului a declarat vineri că Annegret Kramp-Karrenbauer a rămas cu regularitate la minister în timpul săptămânii. El a făcut aceste declaraţii după apariţia unei informaţii în revista Der Spiegel potrivit căreia ea doarme într-o cameră alăturată biroului ei de unde conduce ministerul.

Citeşte şi: Donald Trump Jr îndeamnă la RĂZBOI TOTAL

Potrivit oficialului german, ministrul a primit informaţii luni că o persoană din anturajul ei a fost testată pozitiv la COVID-19. Un test ulterior pe care l-a făcut Kramp-Karrenbauer a ieşit negativ.

“Am o cameră la minister care este mai mică decât cea în care locuiam în tinereţe. Dar este suficient”, a declarat ea într-un interviu acordat în septembrie revistei de fashion Gala.

Citeşte şi: Trump, TRĂDAT de propriul partid! Republicanii americani se delimitează de acuzaţiile de FRAUDĂ în alegeri

Kramp-Karrenbauer merge în mod normal la locuinţa ei din Saarbruecken, în sud-vestul ţării, la graniţa cu Franţa, la sfârşit de săptămână.

Tags: Annegret Kramp-Karrenbauerberlincoronaviruscovid-19germaniaSaarbruecken
Categorii: Externe