X

Modificări în serviciile de lounge Visa, valabile din 1 octombrie 2024

Modificări în serviciile de lounge Visa, valabile din 1 octombrie 2024

Visa își continuă angajamentul de a oferi experiențe de top pentru deținătorii de carduri premium, anunțând schimbări în serviciile de lounge disponibile începând cu 1 octombrie 2024.

Deținătorii de carduri premium Visa emise în Moldova vor beneficia în continuare de acces la programul Lounge Key în zona de lounge a Aeroportului Internațional Chișinău până la 30 noiembrie 2024, cu condiția prezentării cardului fizic, potrivit bancamea.md.

Citește și: Aproape 46% dintre moldoveni vor modificarea Constituţiei pentru aderarea la UE (sondaj)

În plus, Visa introduce Dragon Pass pentru călătorii internaționali, un serviciu inovator care va fi disponibil începând cu 1 octombrie 2024. Deținătorii de carduri premium vor putea accesa lounge-uri din întreaga lume prin aplicația Visa Airport Companion sau prin chat-botul Visa Concierge.

Dragon Pass oferă acces la peste 1.300 de lounge-uri globale, împreună cu alte beneficii premium, cum ar fi reduceri la restaurante și transport de lux, toate integrate digital pentru o experiență personalizată și fără stres.

Visa introduce aceste modificări ca parte a eforturilor sale de a ajusta serviciile oferite clienților premium, adaptându-se la cerințele actuale ale călătorilor.

Citește și: Preşedintele Comitetului militar al NATO: Ucraina are dreptul legal şi militar de a lovi adânc în interiorul Rusiei pentru a obţine un avantaj de luptă

Tags: chisinauMoldovaVisa
Economie